ketemeu Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 Daca este cineva care merge, si cel mai important pentru mine daca mai are un loc pe remorca de o motocicleta, sa imi dea si mie un telefon (0722 38 66 70 Ionut) sa platim cheltuielile juma-juma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 Daca este cineva care merge, si cel mai important pentru mine daca mai are un loc pe remorca de o motocicleta, sa imi dea si mie un telefon (0722 38 66 70 Ionut) sa platim cheltuielile juma-juma. Pana acum, din cate stiu eu, merg vreo 5-6 din Bucuresti - Trica, Razvan, eu, Lorenzo si cativa galben-albastrii de-ai lui Hai sa ne auzim saptamana viitoare si vedem cum stam cu locurile pe remorci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 merge si imparatu' cred ca vine si vlad cu yamaha aia smechera a lui incerc sa mai aduc si alti atv-isti, sa va aratam ce mult ne-a crecut viteza............... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 merge si imparatu' cred ca vine si vlad cu yamaha aia smechera a lui incerc sa mai aduc si alti atv-isti, sa va aratam ce mult ne-a crecut viteza............... Chiar sunt curios daca la satu mare atv-urile vor fi la fel de rapide ca la Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Mai 17, 2006 Autor Share Postat Mai 17, 2006 Pana acum, din cate stiu eu, merg vreo 5-6 din Bucuresti - Trica, Razvan, eu, Lorenzo si cativa galben-albastrii de-ai lui Hai sa ne auzim saptamana viitoare si vedem cum stam cu locurile pe remorci. Ne auzim si poate gasiti un loc si pentru mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schummy_ Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 am o intrebare ...ce o sa fie ....motocross sau etapa de cross/enduro?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 am o intrebare ...ce o sa fie ....motocross sau etapa de cross/enduro?.... rally raid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 in 2-3 zile am si tripul si daca am sa va spun pretul o sa cadeti in ms-dos . (am primit niste oferte din romania de era sa fac infarct) . derulatorul vine si el de la maestrul Cornel (Gess Service ). Asa ca am sa fiu la start Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Mai 22, 2006 Autor Share Postat Mai 22, 2006 (editat) in 2-3 zile am si tripul si daca am sa va spun pretul o sa cadeti in ms-dos . (am primit niste oferte din romania de era sa fac infarct) . derulatorul vine si el de la maestrul Cornel (Gess Service ). Asa ca am sa fiu la start Ai un loc pe remorca? Editat Mai 22, 2006 de ketemeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 pai se pare ca o ard pana acolo cu trenul si motoreta vine cu o duba . lasa-mi telefonul pe privat si te sun sa iti spun ce si cum si daca mai este loc in duba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Si eu vreau sa merg la raliul de la Satu Mare. Care are un loc in plus in masina? Contribui la benzina de drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Mai 23, 2006 Autor Share Postat Mai 23, 2006 Si eu vreau sa merg la raliul de la Satu Mare. Care are un loc in plus in masina? Contribui la benzina de drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albra Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 merge si imparatu' cred ca vine si vlad cu yamaha aia smechera a lui incerc sa mai aduc si alti atv-isti, sa va aratam ce mult ne-a crecut viteza............... Salutare Dane De ce nu vii cu noi la caran sebes suntem vre-o 10 12 care mergem acolo in perioada 31mai 3 iunie te luam cu drag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 Si eu vreau sa merg la raliul de la Satu Mare. Care are un loc in plus in masina? Contribui la benzina de drum. janele, suna-ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 ...ceva poze de la rally raid ? ..pe cand le putem vedea?.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Iunie 5, 2006 Autor Share Postat Iunie 5, 2006 ...ceva poze de la rally raid ? ..pe cand le putem vedea?.. Nu a fost rally. Cei care au participat au confirmat la unison ca a fost un enduro veritabil. incerc sa mai aduc si alti atv-isti, sa va aratam ce mult ne-a crecut viteza............... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 mai multe detalii in topicul despre raliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate