alexmediaprint Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 mi-au zis ai mey(parintii) ca dumunica dinineatza, in zona chrigiu(rahova) a fost un accident de moto.O dacie a intrat intr-un motociclist, sau ceva de genu, nu stiau bine ai mey, cert era cica motociclistul a aterizat la cativa metri si nu mai putea sa se miste, mai aveau cu el un prieten cu un atv. soferul din cate am inteles a incercat sa fuga de al locul accidentului dar a fost oprit. din ce am inteles de la ai mei motociclistul acuza dureri de spate si ca nu se mai putea misca. Sper sa nu fie ceva grav, am urmarit stirile si forumul si n-am vazut nimic, daca stiti ceva va rog postatzi. Multa sanatate si la cati mai putzi soferi imbecili!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateo45us Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 Eu m-am uitat pe agentiile de stiri si prin cateva ziare si nu am gasit nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 Sunt o multime de accidente care nu ajung pe forum,nu avem cum sa stim de toate accidentele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gaba Postat Mai 20, 2006 Share Postat Mai 20, 2006 Nu a patit nimic soferul motorului (zx-6r)doar ca jumatate de ora nu a mai simtit nimic si a vazut in fata doar scaunul cu rotile ... dar nu s-a intamplat nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate