Sari la conținut

mateo45us

INACTIV
  • Număr conținut

    121
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    teomarieta

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    bucuresti

mateo45us's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. femeia a fost transferata la bagdasar deoarece are probleme la coloana
  2. politia a stabilit ca a fost culpa comuna. masina mergea pe banda a treia iar motociclistul, care era in spatele masinii, a vrut sa depaseasca coloana pe contrasens. in acelasi moment, coincidenta fatala a facut ca soferul sa vrea sa intoarca masina pe celalalt sens de mers, evident calcand linia continua.
  3. femeia este in stare grava, la Spitalul Elias
  4. IrNNiHvNck Este un link, pe care l-am primit pe mail, catre niste imagini de la locul accidentului.
  5. Din ciclul "Viata bate filmul" TimiÂşoara, 10 iul /Rompres/ - Dosarul în care Dumnezeu a fost dat în judecată de un deținut din penitenciarul timiÂşorean a fost clasat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria TimiÂşoara deoarece nu a fost găsită adresa Creatorului, transmite corespondentul ROMPRES. Potrivit rechizitoriului, Pavel Mircea, condamnat la 20 de ani de puÂşcărie pentru omor, l-a chemat în 2005 în instanță pe Dumnezeu deoarece, contrar 'contractului' făcut la Botez, prin care Divinitatea trebuia să-l apere de toate cele rele, Dumnezeu nu s-a ținut de cuvânt Âşi l-a lăsat pradă în calea Satanei, care l-a împins la omor. Mai mult decât atât, deținutul, în vârstă de 40 de ani, s-a constituit Âşi parte vătămată, acuzându-l pe Dumnezeu de luare de mită Âşi înÂşelăciune Âşi cerându-i Acestuia să-i înapoieze toți banii pe care el i-a cheltuit pe lumânări Âşi slujbe plătite la preoți care nu au avut nici un efect. Soluția pusă de anchetatori pe plângerea deținutului a fost aceea de neîncepere a urmăririi penale sub motivația că Dumnezeu nu este o persoană reală Âşi nu are domiciliu.
  6. BucureÂşti, 8 iul /Rompres/ - O femeie de 34 de ani din BucureÂşti, ocupanta locului din spate pe o motocicletă, Âşi-a pierdut viața duminică, în jurul orei 15.50, după ce motorul pe două roți s-a dezechilibrat Âşi s-a prăbuÂşit pe DN 2 în zona podului Dunăreni pe traseul BucureÂşti-Constanța. Poliția Âşi mai multe ambulanțe s-au deplasat la fața locului. Nu se cunosc încă date despre starea în care se află conducătorul motocicletei, un bărbat în vârstă de 37 de ani din BucureÂşti, a declarat Agenției ROMPRES Liviu Mălureanu ofițer de presă în cadrul Poliției Române.
  7. La 19.30 trecute fix sunt inca la serviciu. Daca vin o sa ajung mai tarziu. Intarziata, na! Cred ca pe la 10 o sa fiu la Universitate.
  8. Adevarat complicat bai nene! Nici io nu stiu sa ajung, nici nu m-am hotarat daca sa vin sau nu. In plus, nici nu cunosc pe nimeni dintre cei care s-au anuntat. Doar pe Escu l-am intalnit cand i-am cumparat aparatul foto. Se pune?
  9. http://video.google.com/videoplay?docid=-8...amp;q=teamsters Asta ca sa va faceti o idee. Canta bine.
  10. Cotul, ceafa, genunchiul. Incepe sa se contureze....ceva.
×
×
  • Creează nouă...