Megahertz Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 Foloseste cineva asa ceva ? Am nevoie sa mai las viespea 3-4 cm. Nu sunt foarte lung in picioare si vreau sa ajung cu talpa mai bine. In prezent stau pe varfuri si in oras nu am o siguranta mare in manevre AM vazut pe louis .... cate ceva dar nu am multe informatii Va multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 tot ce am gasit pe ebay acum la un search rapid http://cgi.ebay.co.uk/HONDA-CB-600-HORNET-...=item2a03013a50 ceea ce mi se pare cam scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 incearca sa faci saua mai ingusta si mai joasa, o sa ajungi mai bine jos. sau papuci de casa touring cu talpa groasa, aka bucuria piticiilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Megahertz Postat Noiembrie 29, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2009 Buna gluma ) Dar nu am cu ce sa ii asortez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 Foloseste cineva asa ceva ?Am nevoie sa mai las viespea 3-4 cm. Nu sunt foarte lung in picioare si vreau sa ajung cu talpa mai bine. In prezent stau pe varfuri si in oras nu am o siguranta mare in manevre AM vazut pe louis .... cate ceva dar nu am multe informatii Va multumesc anticipat Gasesti la www.hyperpro.com LK-HO06-011-30HONDA | CB 600 SF HORNET | 600 cc LOWERING KIT -30 MM Daca vrei mai multe detalii da-mi PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate