ghost_rider85 Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 salutare tuturor. am o problema cat se poate de ciudata. am un bmw k75 din '85 si in urma unui accidend i-am spart bordul, si cum unul original nu prea se gaseste la mana a 2 iar nou e f scump m-am hotarat sa-i pun unul de exemplu de honda cbr f4 pt ca este electronic si eu l-am avut la fel. acum problema care ma macina cel mai tare este ca daca eu ii pun de la alta motocicleta exista posibilitatea sa nu mai indice bine viteza reala si turatia motorului? daca cineva din voi a mai avut vreo problema din asta spuneti-mi si mie va rog. va multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 da, este foarte posibil. Daca puneai tot un bord de bmw, dar de la alt model, ar fi putut sa itzi indice corect. La fel e povesea si cu bordul de honda, daca pui un bord de honda de la un model pe alt model exista shansele sa itzi functzioneze corect. asta se intampla din cauza ca fiecare producator are standarde diferite pr semnalele de turatie si viteza care ajung la bord, de exemplu la honda semnalul de turatie este de tip TTL(5v) cu polaritate pozitiva si 2 impulsuri pe tura completa de motor, iar la bmw poate fi cu totul altceva. Sper ca te-am lamurit cat de cat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Pe Louis gasesti turometru si vitezometru si rezolvi problema! Ai grija sa vezi ce comanzi ,ma refer la vitezometru ai acolo un calcul facut cu diametrul roti de cite ori se invirte azul cablul de la kilometraj intr-o tura completa si stabilesti pe care sa-l cumperi! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost_rider85 Postat Noiembrie 30, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2009 da deci multumesc mult pt raspunsuri, m-am convins... tot original trebuie sa iau... nasol ca nu prea se gaseste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate