dannym Postat Februarie 19, 2004 Share Postat Februarie 19, 2004 care vii la o placa sau un schiu sau un vin fiert sambata? eu ma duc si cred ca-mi iau si motoru... mai sant adepti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Februarie 19, 2004 Share Postat Februarie 19, 2004 pui placa pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Februarie 20, 2004 Autor Share Postat Februarie 20, 2004 nu va-nghesuiti ca nu o sa mai avem loc pe partie!!!... puturosilor, se termina iarna inca un pic...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Februarie 20, 2004 Share Postat Februarie 20, 2004 dada, de cind tot aud ca se termina si nu se mai termina odata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Februarie 20, 2004 Share Postat Februarie 20, 2004 Ma baieti, va dau si eu un pachet sa-i trimite-ti lu' bunica-miu ca e la telescaun, la Azuga. Anyway, s-aveti zapada si sa va distrati (PS:incercati partia a 2-a daca nu sunt terminati pe ea s-o strice, sau mergeti pe partea dreapta a partiei ca pe-acolo de-obicei e cea mai multa zapada). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Februarie 24, 2004 Autor Share Postat Februarie 24, 2004 a fost de belea... dar cam muta lume si mult de asteptat la telescaun....asa ca... ma duc si maine(miercuri)..! nici maine nu veniti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate