amon Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 Salut. Caut sa cumpar un atas pentru jawa de 250 sau 350 in stare cat de cat bunisoara. Scuze pentru acest anunt care nu e la locul potrivit dar cred ca aici sar putea sa-l vada cine trebuie. Multa bafta si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawaman Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Salut. Caut sa cumpar un atas pentru jawa de 250 sau 350 in stare cat de cat bunisoara. Scuze pentru acest anunt care nu e la locul potrivit dar cred ca aici sar putea sa-l vada cine trebuie. Multa bafta si asfalt uscat. sal.Jawa era echipata original cu atash Velorex.asta si numai asta e un atash original de jawa.sunt rare asha ca nu cred ca o sa gaseshti prea usor.pe de alta parte atasurile de IJ sunt destule.depinde ce vrei:functionalitate sau originalitate.unul de Jupiter[atas]stiu si eu.eu sunt din sighisoara by the way. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 (editat) am eu unul Velorex ... de la o Jawa mai veche ... sper sa nu fie spart ... cat dai pe unul din asta.. Editat Mai 23, 2006 de Ilarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawaman Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 am eu unul Velorex ... de la o Jawa mai veche ... sper sa nu fie spart ... cat dai pe unul din asta.. bah sper ca nu vrei sa-i dai vreo tapa la saracul om.fii om serios.te rog eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 bah sper ca nu vrei sa-i dai vreo tapa la saracul om.fii om serios.te rog eu. nu-mi sta in fire sa fac chesti din alea de care zici. Am cumparat acum 8 ani o motocicleta Jawa faramata cu atas. Atasul l-am lasat intr-o curte dintr-un sat de langa Focsani ... pentru ca nu-mi trebuia. Si de felul meu sunt serios. Nu-mi place sa-mi bat joc de oameni. Am spus ca nu-i stiu starea tehnica, pentru ca nu am fost de mult pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate