Sari la conținut

Mobile.de


c0s
 Share

Postări Recomandate

Sal all. De la un timp m-am gandit sa imi iau un suter. Bun... . Acum marea problema este de unde. Eu m-am gandit sa-l iau din afara ca am vazut ca este mai ieftin . Am de ales intre Ebay.it sau mobile.de . De pe ebay am mai luat si stiu cum se procedeaza , dar acum sunt curios si la mobile.de cum se procedeaza . Daca de exemplu ma decid asupra unui scuter de cam 1000 de euroi , cam la ce suma ar ajunge la sfarsit cu vama si cu tot... Modelul la care m-am gandit este un Gilera runner vx 125 .

 

Multumesc mult si ASFALT USCAT !! :lol: ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Te decizi asupra motorului ce vrei sa-l achizitionezi, suni vanzatorul Germania, tratati, mergi platesti,faci formalitatile la ei, iei motorul sau ti-l aduce cineva, faci formalitatile in Romania si gata. Vezi ca in Italia mai este si moto.it, mai bun zic eu, aceeasi procedura. ;)

Editat de kcuf_di
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

buna ideea ta , dar sunt 3 probleme : am 16 ani si nu pot sa merg fara insotitor , inca nu am permis si nu o sa pot sa vin calare pe motor , nu prea stiu germana . Am niste prieteni in germania , dar nu stiu cum ar fii cu vama daca nu vine pe motor , ci vine cu el in portbagaj...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...

hai mah lasa si cand iti vine scuteru acasa dupa ce-ai platit tot constati k nu era ca in poze si ca ai luat teapa si nu mai ai ce sa faci :cheers: ...eu nu agreez metoda asta prin site-uri din astea mai ales ca e si din afara...cred ca cel mai bine e sa-l vezi in fata, sa-l pornesti, vezi cum merge etc...mult mai bine e asa ca doar nu toata ziua iti iei scutere.... :baldy:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...