lenin Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 am gasit pistonul blocat in cilindru,si camasa zgariata. unde gasesc piese pt ea? se potriveste de la altceva?macar segmentul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 am gasit pistonul blocat in cilindru,si camasa zgariata. unde gasesc piese pt ea? se potriveste de la altceva?macar segmentul. Fa si tu niste poze la ce ai nevoie si da-mi niste cote poate te ajut eu cu ce ai nevoie cilindru piston si segmenti si poate si altele . Ce an de fabricatie e motoreta? A mea era din 89 motor racit cu aer nu cu apa insa se poate sa se potriveasca pistonul si segmentii daca ta e pe apa racita. In prima e in dreapta mea si in adoua in spatele meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenin Postat Mai 23, 2006 Autor Share Postat Mai 23, 2006 cred ca e acelasi motor ca ala din pozele tale racirea e pe apa ,cota e 56 pistonul s-ar putea sa mai mearga al meu,segmentul nu am acum niste poze dar de calitate proasta am sa pun mai tarziu niste poze ceva mai bune interiorul arata cam asa nu stiu daca ar mai merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Care APA ??????frate ca e aer toata ziua cel putin cilindrul asta pe care l-ai pozat . Oricum ar fi am tot ce-ti trebuie . Cauta-am pe Skype ID dcsan20 sau pe mess y ID piadcsan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenin Postat Mai 24, 2006 Autor Share Postat Mai 24, 2006 am vrut sa zic ca NU E pe apa am gresit m-am grabit se mai intampla te caut pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate