tr88bcd Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 (editat) va salut! nu prea ma caracterizeaza sa deschid eu topicuri, dar am ramas absolu uimit, de ceea ce este pe siteul prezentat mai jos! cautand pe google sa vad cum arata motorul colegului de la bursa ij yunker, am dat peste ceva ce ma lasa fara cuvinte 35.086 km facuti cu moto... http://gabriel-sudamericaenmoto.blogspot.c...izh-yunker.html si link-ul catre poze! http://picasaweb.google.com/filohggs Editat Decembrie 13, 2009 de tr88bcd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 foarte tareee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 A avut curaj sa se aventureze prin america de sud si noroc ca a terminat cu bine calatoria pentru-ca asa cum stie toata lumea e cam periculos pe acolo, sunt multi banditi si nenorociti care abea asteapta sa jefuiasca cate un gringo care se aventureaza pe acolo... oricum misto calatoria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tr88bcd Postat Decembrie 14, 2009 Autor Share Postat Decembrie 14, 2009 A avut curaj sa se aventureze prin america de sud si noroc ca a terminat cu bine calatoria pentru-ca asa cum stie toata lumea e cam periculos pe acolo, sunt multi banditi si nenorociti care abea asteapta sa jefuiasca cate un gringo care se aventureaza pe acolo... oricum misto calatoria. ideea e ca si el e de-al lor! nu e gringo! oricum eu inca nu gasesc cuvinte pentru ceea ce a facut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 a avut omul un vis...odata in viata apuci.Am un prieten care a facut grecia cu bicicleta prin aprilie-mai, frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 A avut curaj sa se aventureze prin america de sud si noroc ca a terminat cu bine calatoria pentru-ca asa cum stie toata lumea e cam periculos pe acolo, sunt multi banditi si nenorociti care abea asteapta sa jefuiasca cate un gringo care se aventureaza pe acolo... oricum misto calatoria. am vazut pe advrider acum ceva ani turu americii de sud pe java. legat de cat de periculos este, exista pericole, dar am cunoscut oameni care au petrecut 3 ani calatorind pe bicicleta in america de sud. am avut ocazia sa petrec mult timp cu oameni care sunt de acolo (din bolivia, columbia, venezuela, uruguai paraguai, brazilia, cile) si nu e dracu asa de negru. cand zic ca am cunoscut oamenii astia, inseamna ca de a lungul timpului am lucrat sau am locuit cu ei. oricum smechera isprava, pacat ca nu pot gasi mai mult text sa vad si ce zice omul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate