tactil Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 bine mai brifcor, nu mai zic nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 bfour .. te-am vazut ieri .. pe la ... omul acela care sudeaza si repara jenti ) .. am uitat cum in cheama .. nea mihai parca .. dupa berea de ursus ..si in sfarsit am gasit si eu acest bar in buzau ... cand o sa am timp o sa trec si eu pe acolo. PE LA PARCULET SE MAI INTALNESTE CINEVA ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Ce e ala "parculet" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norsemann Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 (editat) Ce e ala "parculet" ? De mult parculetul s-a mutat la B4 MOTORS...unde aseara am petrecut suuuper fain pana dimineata... A, si muzica a fost cu 5% mai multa si mai faina, asta in ciuda maririi TVA-ului... Ia zi Rudisor...ce veste imi dai??? Editat Iulie 2, 2010 de Norsemann Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Ce e ala "parculet" ? e locul unde se aduna astia rai cu motociclete mari si agile.dar pacat k nu stiu sa le conduca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 KARAOACHE BAHH DYSEARA!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 KARAOACHE BAHH DYSEARA!!!! a fost bah!!acu's beat si....plm:))nebunie:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 GRATAR BAHHH ACUUUUUU!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 GRATAR BAHHH ACUUUUUU!!!!!!!!!!!! Rudi bucataru' aka "parosu" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 deseara dau o bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 iauzi!hai toata mahalaua la Moshu la bar!bautura moka!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 Venim cu bicicletele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 Am zis o bere nu mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Diseara avem karoke la microfon si gratar cu carbuni incinsi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tactil Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 pozeeee :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 A fost cea mai tare seara karaoke de pana acum. Am cantat chiar toti si am facut-o chiar bine. baiatu care semana cu interpretul de la rolling stone a fost bestial, andrei a cantat melodiile lui presley super, eu nu am fost ragusit si chiar am cantat bine, vice a bagat cate ceva frumos, pogo si cu melku au iesit si ei la final la microfon...... Super Karaokele lui 2010. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 n-am mai ajuns aseara la b4. cum a fost? Aseara la B4 ne-am imbatat de suparare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOUSAIOS Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 Astaseara la B4 Motors avem ultima descoperire in domeniu BEREA LA HALBBBAAAAA!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wixu Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 A fost cea mai tare seara karaoke de pana acum. Am cantat chiar toti si am facut-o chiar bine. baiatu care semana cu interpretul de la rolling stone a fost bestial, andrei a cantat melodiile lui presley super, eu nu am fost ragusit si chiar am cantat bine, vice a bagat cate ceva frumos, pogo si cu melku au iesit si ei la final la microfon...... Super Karaokele lui 2010. Salutare colegi apropo la ce a spus Radu........... imi este dor de B4 de betiile facute de karaoke de baieti,beti si ptr mine mai ales Elvis sa te pregatesti de karaoke vin cu forte proaspete......... Salutare Cosmin....Rudy...Radu(copilul).........Dan....Pogo... Asfalt uscat si fara incidente ne vedem la anul............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Va astept pe toti joi seara la B4 sa bem si sa ne dixtram pe motiv ca este ziua mea de nastere! Dau o bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 Mesaj completat Salutare Cosmin....Rudy...Radu(copilul).........Dan....Pogo... Asfalt uscat si fara incidente ne vedem la anul............. da unde esti man plecat? las ca montam web cam in b4 sa fi la zi cu ce se mai intampla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tactil Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Va astept pe toti joi seara la B4 sa bem si sa ne dixtram pe motiv ca este ziua mea de nastere! Dau o bere! LA MULTI ANI nea/taica brifcor, sa cresti mare ca mine Felicitari pentru frumoasa varsta de 800 25 ani !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 multumesc la toti! va astept deseara la o bere! Mesaj completat La multi ani, domnu'..sa fii sanatos si spor in tot ceea ce vrei sa intreprinzi! multam fain domnisoara! te astept la bar deseara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 multumesc la toti! va astept deseara la o bere! Mesaj completat multam fain domnisoara! te astept la bar deseara! si eu care credeam ca dormi sa te pregatesi pt diseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 am dormit destul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate