tactil Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Mi-am luat masina de facut floricele! garoafe face sau poate ghiocei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 astaseara avem dans si nebunie! aduceti si voi ceva femei mai tinere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 In seara aceasta avem ceva in program ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 (editat) joi: seara rock vineri: muzicarie si betie, dans si nebunie. sambata: karaoke si oua crude. duminica: blues music. Editat Octombrie 8, 2010 de bfour Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 ce se mai intampla pe LABEPATRU?eu nu am mai trecut de ceva vreme dar ultima data am trecut bine.adica m-am facut crița cu fratele melk.recomand vinul fiert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 La B4 Motors se intampla foarte multe, dar ca sa afli trebuie sa vii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 bine bine.promit ca va onorez cu prezenta diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 pregatiti pentru sambata( 30 oct) costume si masti pentru petrecerea de HALLOWEEN ! Avem concursuri si premii pe masura! Mesaj completat bikers bar! Mesaj completat va sateptam pe toti cei care vor sa petreaca! Mesaj completat imagine nocturna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristineo Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Costumatie obligatorie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Costumatie obligatorie! majoritatea dintre noi nu au nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristineo Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 prezent In ce te costumezi Radu? Cea mai tare costumatie va fi premiata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 In ce te costumezi Radu? Cea mai tare costumatie va fi premiata! el chiar nu are nevoie d nici un costum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Eu ma costumez in Superman (adica cu chilotii peste pantaloni)! Mai are cineva idei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dandan Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Cineva trebuie sa se imbrace in elvis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 Avem premiu pentru cea mai frumoasa costumatie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 Avem premiu pentru cea mai frumoasa costumatie!!! si cea mai urata? Mesaj completat Domnu' Cosmin avand in vedere ca de hallowen simbolul sarbatorii este o masca,sunt de parere ca masca trebuie premiata sau desenul feței nu costumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 Premiem cel mai urat CHIP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tactil Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 eu ma costumez in pitic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 Premiem cel mai urat CHIP! Ce a castigat TACTIL ca mor de curiozitate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 Ce a castigat TACTIL ca mor de curiozitate? Nu a castigat nimic inca, dar poate ca in seara asta la petrecere va castiga ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 Dovleac v01 ready ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 Aha in seara asta este balul mascat..... am crezut ca a fost aseara, munca asta ma termina!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate