bfour Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 Dovleac v01 ready ! Ai reusit sa-l faci? Astaseara ne imbatam la B4! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 a fost o seara bestiala aseaaaaraaaaaaaaa.au fost de toate.spiridusi,printese,satane,muma padurii,vampiri,zombie,muzica buna,bautura cat cuprinde si carnati la gratar preparati live pe bar.s-a dansat,s-a baut ce mai?a fosttt supeeeeeeeeeeeeer tareeeeee!!!incerc sa pun si poze daca se vor incarca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 a fost o seara bestiala aseaaaaraaaaaaaaa.au fost de toate.spiridusi,printese,satane,muma padurii,vampiri,zombie,muzica buna,bautura cat cuprinde si carnati la gratar preparati live pe bar.s-a dansat,s-a baut ce mai?a fosttt supeeeeeeeeeeeeer tareeeeee!!!incerc sa pun si poze daca se vor incarca mai vreau poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 O sa facem un album frumos! Super tareeee!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristineo Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 Poze Halloween Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 (editat) Poze Halloween bai da m-am manglit rau si capacu a fost shutul de la pogo cu vodca si tin pe aceasta cale sa ii multumesc de durearea de cap de a 2a zi. imi era dor de voi si m-am simtit super. mealka a fost horor si omleta lu rudi a fost meseriasa. pe mot care la vazut ca eu nu l-am observat cand a facut poze Editat Noiembrie 2, 2010 de Radu46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 Mot nu a fost! A ramas acasa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNdu-KID Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Cosmine , aÂş vrea sa fac si eu majoratul luna viitoare la tine la club .. Ce zici ? Se poate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Cosmine , aÂş vrea sa fac si eu majoratul luna viitoare la tine la club .. Ce zici ? Se poate ? he heee..rost de baut moca:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNdu-KID Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 )) ... As avea ceva mai multi invitati , daca ramane ceva rest si pt bunul meu amic pogo , dau si la tine .. dar mai intai vreau sa aflu daca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 )) ... As avea ceva mai multi invitati , daca ramane ceva rest si pt bunul meu amic pogo , dau si la tine .. dar mai intai vreau sa aflu daca se poate bai!intai fratii motociclisti! .minore aduci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNdu-KID Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Iti dai seama ca vor fi si fete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Caut minora si nu gaasesc!! nu gasesc! toate minorili sa apeleze la mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Facem orice chef daca sunt si femei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Facem orice chef daca sunt si femei! neneaaaa!!minore nu femei.alea is mai greu de dus cu zaharelu:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Asta seara avem GAYPARTY! Vine Robert si prietenul lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Buna asta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Astaseara avem GYGEY RUBERT SI PRIETENII! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNdu-KID Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Bine cosmine ) ... am inteles , e nevoie de femei ( minore ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 si cand zici ca e balamucul asta Andule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tactil Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 brifcor de ce esti răuț? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 LA MULTI ANI ROMANI ! Cu ocazia zilei de 1 Decembrie va invit la o cana de vin fiert si muzica romaneasca! SA FITI IUBITI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 (editat) Ce ideie buna ia sa fierb eu niste vin cu scortisoara... si sa pun un colind. Editat Decembrie 1, 2010 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Oferta de REVELION 2011! Mancare si bautura +dixtractie ,totul la pretul de 100 lei/pers! Femeile au reducere de 0,000000001%! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Daca vine Radu cu R mare vi si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate