bfour Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Radu are reducere daca vine de revelion! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Radu are reducere daca vine de revelion! dan 500%adaos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Daca Radu are reducere atunci sa inteleg ca va beneficia de reducerea acordata damelor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Oferta de REVELION 2011! Mancare si bautura +dixtractie ,totul la pretul de 100 lei/pers! Femeile au reducere de 0,000000001%! Cosmin hai sa aprofundam putin subiectu cu revelionu si ce intra in cei 100ron de pers. E doar mancarea sau si bautura intr-o anumita limita? De ce te intreb , pentru ca mai sunt interesati niste amici de ai mei cu sotiile lor si nu stiu ce sa le spun. Multumesc anticipat de raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Eu intentionez sa fac revelionul cu prietenii, acum nu stiu cu care ca am prea multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 REVELION 2011 LA B4 MOTORS: BUFET SUEDEZ: aperitive , sarmale ,friptura la gratar +carnati, muraturi , un pahar de shampanie , tort, bere la halba, vin rosu, pepsi ,apa minerala , totul la pretul de 100 lei/pers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Cosmin hai sa aprofundam putin subiectu cu revelionu si ce intra in cei 100ron de pers. E doar mancarea sau si bautura intr-o anumita limita?De ce te intreb , pentru ca mai sunt interesati niste amici de ai mei cu sotiile lor si nu stiu ce sa le spun. Multumesc anticipat de raspuns. Pune poze cu sotiile sa stiu daca pun o vorba buna la sefu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 (editat) Cosmine .. te rog frumospoti sa ne spui cat de gros este salamul? Sau cate sarmale pui in farfurie..? Raspund eu in locul lu radu cu r mare ca am unraspuns logic... de slabute sunt slabute daca se intereseaza sotii lor cu atata acuratete cate masline sunt in aperitiv, ati dai seama cat de zgarciti sunt soti lor daca le lasa sa rabde, saracele de ele. Mesaj completat Eu vin doar daca stau lg Radu cu R mare ca vreau sa bata salamul de mine. (daca se indura) Editat Decembrie 10, 2010 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Cum am precizat mai sus, va fi "bufet suedez" ! (nu inseamna ca plecam in Suedia!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Suedezul nu vine dar vin fetele astea sa taie salamul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Suedezul nu vine dar vin fetele astea sa taie salamul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Da salamu`,cat e salamu` ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNdu-KID Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Cosmine , vinerea asta ai ceva pe la bar ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNdu-KID Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Cosmine , vinerea asta ai ceva pe la bar ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNdu-KID Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Cosmine , ai ceva vinerea asta adica pe 17 la bar ? Mesaj completat aoleeeuuu net nenorocit :|!!! MII DE SCUZEE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate