bfour Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Pana la urma eu propun sa stingem lumina si sa ne organizam ! Iubire fara limite sambata seara la B4 !!! Mesaj completat Cine vine ultimul stinge lumina !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 In sfarsit gang bang la b4 M-am sucit vin singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 Eu zic totusi sa nu vii singur ! Un sfat prietenesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 Eu zic totusi sa nu vii singur ! Un sfat prietenesc ! Eu nu sting lumina cu Iuli daca e Robert si cu Pogo in preajma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 Nu-ti face probleme ca sunt eu si cu Rudi in preajma ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 Eu vreau sa paticip la un party dela.. unde toata lumea se f.. cu toata lumea cu lumina aprinsa desigur si fara prejudecati. daca stie cineva .. sunt disponibil la tavaleala, eventual ne punem, niste masti gen zorro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banu Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 putem sa ne aducem si prietenele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 12, 2011 Share Postat Februarie 12, 2011 putem sa ne aducem si prietenele? Se anunta orgie mare si tare, si eu aduc vre-o 2 prietene, dar iubita o las acasa legata cu lantul de calorifer . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Februarie 12, 2011 Share Postat Februarie 12, 2011 Se anunta orgie mare si tare, si eu aduc vre-o 2 prietene, dar iubita o las acasa legata cu lantul de calorifer . DAR EA STIE ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 Ceva poze nimik? Cu sorin praf mai ales Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 G Ceva poze nimik? Cu sorin praf mai ales Ba date-n spanac.a fost buna berea dar cam multa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 GBa date-n spanac.a fost buna berea dar cam multa... Hai frate pune poze ca ai facut 100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 POZE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 da adresa de mes sa iti dau o poza tare cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 da adresa de mes sa iti dau o poza tare cu tine De ce nu o pui aici? S-o vedem si noi sau poate ai mai multe ca tu nu pleci fara aparat foto dupa tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 De ce nu o pui aici?S-o vedem si noi sau poate ai mai multe ca tu nu pleci fara aparat foto dupa tine. E prea mare 2,5mb si nu ma lasa site care are max 1mb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ac76 Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 E prea mare 2,5mb si nu ma lasa site care are max 1mb Cred ca ai auzit de convertire ... sau nu asta este motivul ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 ASA SE BEA LA B4 !!! MAI AVETI DE INVATAT !!! Mesaj completat SI PRIETENII !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Cred ca ai auzit de convertire ... sau nu asta este motivul ?! Nu am program de micsorare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ac76 Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Nu am program de micsorare Incearca-l pe asta, merge brici si nu e nici foarte complicat: http://www.irfanview.com/ Nu mai stiu daca pe site-ul lor este si vreo varianta free, daca nu... gasesti pe torenti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Radu poate doar sa si-o mareasca !!! Cu micsoratul sta mai prost !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Radu poate doar sa si-o mareasca !!! Cu micsoratul sta mai prost !!! Sta ridikata tot timpu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Sta ridikata tot timpu Vezi sa nu-ti intre-n ochi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Am rupt 3 perechi de blugi de la inceputu anului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Sa va uitati in poza aia de mai sus ijn care sunt eu.. ma jinesc imediat ca sunt vai de mama mea.. incerc sa pitesc unghiile murdare, niciodata nu tin mainile drepte cand sunt in locuri publice ca-mi este rusine, niciodata nu reusesc sa le fac fata unghiilor, deca dupa o baie de 1h(dar se intampla rar.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate