Pogobz Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 fa-te patron frate! apropo: karaoakhe deseara la B4 si ne canta Plutonul 2 ! AhA aha.si Artistii au consumatie gratuita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Iunie 26, 2010 Autor Share Postat Iunie 26, 2010 Ba, eu scriam serios aici si voi ma luati cu vrajeli..bine mah! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 hotii astia de patroni is numa glume! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 Hmm, tricou cu Gorgoroth (rar in peisajul Buzoian) si continuare in stilul Putonul cocaII. WhoIS? Pentru necunoscatori: KARAOKE THAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 Hmm, tricou cu Gorgoroth (rar in peisajul Buzoian) si continuare in stilul Putonul cocaII. WhoIS? Pentru necunoscatori: KARAOKE THAT! Vulvach cred ca am cunostinte de death,grind,black si restul de metale mai "usoare" mai complexe decat ai tu.omu(amendatu')culmea k ne sustine si-i place ce facem .asa k treci cu botu la vulvitza ta gonflabila si manuta pe autosatisfacere k nu scrii nimic concret pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 (editat) cred ca am cunostinte de death,grind,black si restul de metale mai "usoare" mai complexe decat ai tu Esti sigur? Impress me.. Mesaj completat omu(amendatu')culmea k ne sustine si-i place ce facem Nu il cunosc pe amendatu, insa oricine poate purta un tricou cu o trupa de metal si oricine se poate distra pe ceea ce numesti tu muzica! Daca el va sustine nu inseamna nimic. Mesaj completat asa k treci cu botu la vulvitza ta gonflabila si manuta pe autosatisfacere k nu scrii nimic concret pe aici Nu eu imi pun poze pe forum cu pet-ul de bere, nu eu imi petrec timpul liber cu Tactil si Bfour (adica cu baietii) si nu eu balesc dupa o eventuala crasmarita motociclista si tatuata in B4. Oare cine are nevoie de autosatisfacere? Pe scurt, cut the crap si fii la subiect fara insulte altfel ti se va raspunde dupa cum meriti! Editat Iunie 27, 2010 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Deseara avem pulpe de pui la gratar! Cine face gratarul ca eu nu am chef? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Iunie 28, 2010 Autor Share Postat Iunie 28, 2010 Cica lu' B4 Motors i s-a dus buhu' pana-n Bucuresti..va lauda lumea, fratilor! Bfour, nu ti-a venit cheful de facut gratar?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tactil Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Deseara avem pulpe de pui la gratar! Cine face gratarul ca eu nu am chef? il chemam pe Maita sau pe nea' Mihai ca ei se pricep la sudura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 yo aduc usturoiul pt mujdei:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Nu-i rau daca o luati de lunea....gratare,bere si distractie cat cuprinde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Nu-i rau daca o luati de lunea....gratare,bere si distractie cat cuprinde. Poi asa Trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Care cumpara painea bahhh??? Apropo: Vallach e invitat si el la o bere si un gratar! Salutare si respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristineo Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Care cumpara painea bahhh??? Apropo: Vallach e invitat si el la o bere si un gratar! Salutare si respect! sunt sigur ca o sa vina si el.... dar ajunge mai greu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 ))yo nu crd k ajung pana la ora 11 diseara.da aduc si yo un coltz dak imi pastrati.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 pulpele la gratar au fost excelente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 pulpele la gratar au fost excelente! Le-ati facut fara mine? Va penalizez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 maine avem iar karaoke show! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norsemann Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 maine avem iar karaoke show! Prezent...dar de data asta o sa ma "rastesc" la microfon cu Zombi pe GORGOROTH... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tactil Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 ce liniste si pace e aici de la un timp rudy cu y e chel !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Bine mai Trotil ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Prezent...dar de data asta o sa ma "rastesc" la microfon cu Zombi pe GORGOROTH... sa imi aduceti o bata si mie dak il mai lasati pe Zombi sa cante ..sa-i "indrept" talentu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norsemann Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 sa imi aduceti o bata si mie dak il mai lasati pe Zombi sa cante ..sa-i "indrept" talentu OK...dar daca il aduce Zombi pe Vallach in ajutor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 OK...dar daca il aduce Zombi pe Vallach in ajutor... Ai grija poate-l trezesti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Bine mai Trotil ! y se mai spune si subtil! muzica va fi cu 5% mai scurta din cauza mariri TVA-ului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate