nuca Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 (editat) Aseara pe la 10 si ceva primesc telefon de la o colega de servici care ma intreaba dezolata: - Stii la ce sunt eu martora acum? - Nu! Acum a venit salvarea sa-l duca pe saracul baiat la spital! Am ramas stupefiat! Din cate mi-a explicat era un tip cu o Cagiva! Din relatarile martorilor se pare ca la agatat un autobus care l-a impins intr-o masina! Mai multe nu stiu! Ce este bine, este ca nu a murit! Editat Mai 24, 2006 de nuca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 Cagiva de care? de cat? ce culoare?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuca Postat Mai 24, 2006 Autor Share Postat Mai 24, 2006 (editat) Nu stiu nimic mai mult decat ceea ce am scris! Nu a stiut sa-mi spuna ce Cagiva! Iar de restul nu am mai intrebat-o ca era destul de socata! Acum mi-am adus aminte ca mi-a mai spus ca prietenii tipului il strigau Mita, probabil de la Mihai! Oricine ar fii: Sanatate maxima! deci: omul cica era in tricou si in pantaloni scurti avea picioarele rupte, nu putea sa miste decat o mana, iar motorul era de fapt o gilera! cica a intrat intr-o masina parcata! Editat Mai 24, 2006 de nuca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 (editat) sunt mai multe amanunte ... pe un topic deschis aseara.. si motorul avea ceva belele.. /index.php?showtopic=46462 Editat Mai 24, 2006 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 Poate cineva să lipească threadurile? E vorba de acelaÂşi accident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate