geza.benedekfi Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 Cand sunt peste 30 de grade, ma mai uit peste pozele facute in ianuarie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amorcito Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 Tu te plangi de caldura ? Nu crezi ca si asa nu prea mai avem caldura decat cateva zile si in rest ploi. Oricum misto poze. Apropo o intrebare ca si incepataor ce motor enduro imi recomanzi ? Io m-am gandit la Honda NX 250, Suzuki DR 350, Kawasaki klr 250, Yamaha xt 350. Merci si bafta multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 Moamaaa ce caucioaceeeeeeeee!!! Marfa de tot... pana sa vad pozele astea nici nu m-am gandit la asa ceva!!! Mi-ai dat ideei... Super poze, super motorete, SUUUPER CAUCIOACE... Tu te plangi de caldura ? Nu crezi ca si asa nu prea mai avem caldura decat cateva zile si in rest ploi. Oricum misto poze. Apropo o intrebare ca si incepataor ce motor enduro imi recomanzi ? Io m-am gandit la Honda NX 250, Suzuki DR 350, Kawasaki klr 250, Yamaha xt 350. Merci si bafta multa Aaaa... pentru un incepator... oricare din cele 4, numai bani sa fie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 Cand sunt peste 30 de grade, ma mai uit peste pozele facute in ianuarie... Ati muncit ceva la cauciucurile alea! Va invidiez tare ca aveti unde sa va dati aproape de casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate