megamotoreta Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 salutare. am posibilitatea sa iau o honda cn 250, dar nu stiu nimic despre ea...are cineva asa ceva,sa-mi spuna cum se comporta,daca merita,daca rezista la drum lung....detalii tehnice am gasit pe net... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 E mai cunoscuta ca Helix.Cauta cu Helix si e plin netu de review-uri.La noi nu am vaz asa ceva da imi place cum arata. http://www.motor-scooters-guide.com/honda-...x-250-1997.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Decembrie 30, 2009 Autor Share Postat Decembrie 30, 2009 E mai cunoscuta ca Helix.Cauta cu Helix si e plin netu de review-uri.La noi nu am vaz asa ceva da imi place cum arata. http://www.motor-scooters-guide.com/honda-...x-250-1997.html pai asta intreb,daca are cineva,ma intereseaza cum se comporta in trafic in oras,la drum lung... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M@TRIX Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 (editat) http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...997-255344.html uite ca sunt si la noi,si am mai vazut acum cateva luni si alte anunturi cu honde din astea.Nu stiu cum se comporta,banuiesc ca se comporta bine mai ales la drum intins,avand in vedere dimensiunile.Este si atas pt modelul asta de scuter,am vazut acum ceva timp, pe bikepics parca:-? LE:uite am gasit si o poza cu o honda helix cu atas http://lh5.ggpht.com/_bD11zKvar2o/ScegesPT...%5BUNSET%5D.jpg Editat Decembrie 30, 2009 de M@TRIX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 (editat) Am un prieten, @Draku,aici,pe forum.Frati-su,are una d-asta.Stiu ca e foarte multumit de ea.Vorbeste cu el,sa-ti dea nr. de tel. al omului,sa-l intrebi.Desi,o stie si Narcis (a.k.a. Draku),foarte bine,ca doar service-ul moto,unde are o colaborare,a adus-o. O fi ea,buna,ca fiabilitate,consum,etc....Da' are un design caraghios...! Cel putzin,mie,asa mi-i se pare... Totusi,de remarcat,faza cu atasul...Sunt foarte putine motociclete,care au asa ceva,acuma.E prima oara,cand aud si de-un scuter (vorba vine,scuter...). Vezi ca mai stiu pe cineva,care are d-asta: @Cosmoldo.Zicea ca vrea sa-i modific seaua...Da' n-a mai zis nimica,dup-aia. Editat Decembrie 30, 2009 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Si cat esti dispus sa dai pe acest model? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Ianuarie 8, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2010 Si cat esti dispus sa dai pe acest model? dau un scuter yamaha slider de 50cc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Honda CN 250 are dezavantajul ca frana de pe spate se actioneaza cu o pedala la picior. Mai multe nu prea stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Honda CN 250 are dezavantajul ca frana de pe spate se actioneaza cu o pedala la picior.Mai multe nu prea stiu De ce,"dezavantaj"?! La toate motocicletele,e-asa...Ah,poate,doar daca vrei sa pui,acolo,un mare pachet,si nu poti sa mai ajungi la pedala...Sau,sa-ti apese,ala,din greseala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 De ce,"dezavantaj"?! La toate motocicletele,e-asa...Ah,poate,doar daca vrei sa pui,acolo,un mare pachet,si nu poti sa mai ajungi la pedala...Sau,sa-ti apese,ala,din greseala... Dezavantaj pentru ca manerul din stanga este "chior"....mie mi se pare putin aiurea...parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Ianuarie 11, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2010 Dezavantaj pentru ca manerul din stanga este "chior"....mie mi se pare putin aiurea...parerea mea. vezi, gandim diferit: motociclistii considera normal o pedala de frana, scuteristii deloc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 vezi, gandim diferit: motociclistii considera normal o pedala de frana, scuteristii deloc.... Sunt si motociclist si scuterist si conservar si pieton.......depinde cu ce ma deplasez. Daca ti se pare normal o pedala de frana la scuter, atunci hai sa punem pe motocicleta acceleratie de ATV.....ca poate la place la ATV-isti mai mult. E bine sa nu amestacam categoriile: scuterul sa ramana scuter si motocicleta sa ramana motocicleta. Ma mai argumentez inca odata: la un maxiscuter, cum e Honda CN, la care pozitia de drum lung este sa stai usor cu picioarele intinse....pedala aia de frana e foarte incomoda, pt. ca nu ai scarita ca la moto sa-ti sprijini piciorul. In al doilea rand, timpul de reactie in caz de frana de urgenta...lasa de dorit. Se justifica acea pedala de frana in cazul in care aveai un ambreiaj pe manerul stanga de la ghidon si in stanga la picior un schimbator de viteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate