Black_wolf Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 salve! vreau sa fac o presa pt supape dar am nevoie de diametrul "retainer" ului .e acea piasa care fixeaza arcul supapei si sigurantele. moto e un 636 din 2002. multumesc! Mesaj completat salve!vreau sa fac o presa pt supape dar am nevoie de diametrul "retainer" ului .e acea piasa care fixeaza arcul supapei si sigurantele. moto e un 636 din 2002. multumesc! reformulez! cine are o presa de supape si mi spune si mie diametrul exterior al capatului care apasa pe arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 salve!vreau sa fac o presa pt supape dar am nevoie de diametrul "retainer" ului .e acea piasa care fixeaza arcul supapei si sigurantele. moto e un 636 din 2002. multumesc! Mesaj completat reformulez! cine are o presa de supape si mi spune si mie diametrul exterior al capatului care apasa pe arc? Pai depinde de diametrul talerului dar un 25mm este suficient sa apese si sa poti scoate sigurantele! Miine daca vrei iti pot face ceva poze la citeva din presele mele care le-am facut si eu in timp! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Ianuarie 7, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2010 mersi mult omule.mai vb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Imi cer scuze ti-am dat dimensiunea pentru auto La presele de moto este 18mm Cu diametrul asta faci or ce moto chiar si R1 care are supapele mai mici fiind 5 pe cilindru. Am facut si o poza poate iti este de ajutor Cea de jos este cu actionare pe surub,si cea de sus cu forta stringeri de mina Cea de sus este mai rapida! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 frumos lucrate presele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 frumos lucrate presele! Multumesc frumos,sunt mai mult practice decit extetice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanstnc Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 jos palaria domle cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Ianuarie 14, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2010 (editat) Mesaj completat cu ajutorul domnului user TNG am reusit sa schimb semeringuri supape si distributia zx6r_ului meu. cu toate ca intre noi este o distanta de cca 30 km omul chiar se pricepe sa redea viata fiarelor dar si sa explice (comunicarea sa facut telefonic) pe aceasta cale ai urez multa sanatate si tot binele din lume respect maxim omule! Editat Ianuarie 14, 2010 de Black_wolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 cu ajutorul domnului user TNG am reusit sa schimb semeringuri supape si distributia zx6r_ului meu.cu toate ca intre noi este o distanta de cca 30 km omul chiar se pricepe sa redea viata fiarelor dar si sa explice (comunicarea sa facut telefonic) pe aceasta cale ai urez multa sanatate si tot binele din lume respect maxim omule! Sa fii sanatos si tu si sa ai parte de satisfactii cu moto al tau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate