Treephoo Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 (editat) ok merci...altcineva??? stii care e faza ca eu oricum ma duc in germania in august cam pe- atunci dar faza e ca mi-e frica sa nu-mi iau tzeapa cand imi iau motorul si de-aia as vrea sa mi-l aduca cineva mai experimentat care stie sa se uite pe unde trebuie... Editat Iulie 6, 2006 de Treephoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 pana la urma mai aduce cineva motoare de afara...??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 bai dar chiar nu se mai ocupa nimeni cu adusul motocicletelor din afara ca mai suntem alti interesati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 bai dar chiar nu se mai ocupa nimeni cu adusul motocicletelor din afara ca mai suntem alti interesati... Nu trb sa repeti aceasi intrebare de 1000 de ori... Cauta pe forum ca sunt oameni care aduc motore din afara pe comanda Prea vreti totul mura-n gura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 pai zi-mi si mie unde sa caut si caut dar nu am vazut ca daca vedeam nu mai intrebam...poate ar trebui la bursa sa faceti un topic mare cu "oferte servici"... rog a mi se lua in considerare sugestia...merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 /index.php?...c=51971&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 merci...dar tot treb sa faca moderatorii un topic nou...cu oferte servicii...cred ca e o idee buna sa stii unde sa te duci direct... merci...dar tot treb sa faca moderatorii un topic nou...cu oferte servicii...cred ca e o idee buna sa stii unde sa te duci direct... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Daca rasfoiesti bine prin "Vinzari" gasesti usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate