Abused Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 As vrea sa stiu si io marimile motorului vreau sa`mi iua si nush dak este prea mica pt mine .. am 1,83 m Cel mai important care este marimea de la schimbator la s-a ? Thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 abused ia`ti man r1 ala cred ca e bun de u ....te incurci u cu nsr ) sau ia`ti tdr`ica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 Pana nu te sui pe una , degeaba inveti teoria. Vezi ca sunt useri (putini, e adevarat) care poseda asa ceva, discuta cu ei si te vezi la Arc sau in alta parte si vezi cum stai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dewe dee Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 Abused, ti-ai luat deja moto? ca vad ca la profil asa apare. daca nu eu am o honda nsr, pt mine e mare dar am 1.50 ), pt al meu prieten de 1.80 e un milimetru cam mica . ideea e ca daca nu esti si solid, garantez ca te simti ok pe ea, daca ai si 100 kg, vino sa te urci pe a mea si o sa iti raspunzi singurel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abused Postat Mai 28, 2006 Autor Share Postat Mai 28, 2006 Pai am o oferta sa`mi aduca un nsr 125 da nush cum stau pe el .. ... dak vad cum stau pe el si stau bine maine fac actele cu el Zi`mi si mie un ID de mess sa vb sau unde ne intalnim ca vreau sa ma lamuresc si io GL & HF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dewe dee Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 ti-am dat pm cu id Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate