Sari la conținut

dewe dee

Membra
  • Număr conținut

    224
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Numar Moto
    B 48 ZGG

Vizitatori Recenți Profil

480 citiri profil

dewe dee's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. cei din cora militari fac chei, si ei m-au si trimis la un alt magazin de-al lor sa imi faca cheia dupa butuc. Eu am cumparat moto fara cheie de blocat ghidon... Oricum poti intreba acolo ce si cum...Bafta!
  2. eu am 1.53 si geaca am de la axo, e super ok. Cu cizmele chiar nu ar trebui sa ai probleme la numarul asta...37-38 chiar se gaseste. Incearca pe Louis pt cizme.
  3. Am avut si eu ceva probleme cu a mea, o honda nsr de 125 si dupa multe incercari mi-a facut-o mao-san de pe forum. De peste un an nu am mai avut nici o problema. Incearca si la el, poate ai noroc.
  4. salut, eu am o honda nsr, sunt super multumita. Am modelul 92 si nu am avut probleme de gasit piese (ce-i drept nu prea am cautat ca nu a fost nevoie). Dar de ex: semeringuri, gasit imediat, filtru aer gasit imediat, scarita - cumparata second de pe ebay, cablu kilometraj - same de pe ebay. Cam cu atat am avut eu probleme. In rest, fuge de rupe, in primele zile deveneam maestra wheelie - din greseala of course - dar mi-am cam lasat sotul cu gura cascata . Cu restul intrebarilor nu prea pot sa te ajut dar daca vrei sa vii intr-o zi sa te uiti la ea mai de aproape, calarit, etc, cu placere! Spor la cumparaturi.
  5. Insanatosire grabnica! Sper sa poti recupera banii pe moto.
  6. dewe dee

    V-max

    Frumoasa, dom'le. Sa o stapanesti sanatos si sa te poarte pe multe drumuri. Asfalt uscat!
  7. dewe dee

    R1 2007

    la orizont nu e parcare subterana?? Parca asa vorbeau baietii pe topicul de cautari garaje. Bafta cu noua achizitie!
  8. Condoleante familiei si prietenilor
  9. La ce ora s-a intamplat accidentul? Eu lucrez la Academie, poate reusesc sa gasesc pe cineva care a vazut ceva...Mai sunt si muncitori in cladirea chiar de pe partea aia ca se renoveaza, poate gasesti pe cineva. E pacat sa o lasi asa...
  10. cu politia ceva probleme? sau era prea evident cine era vinovat? Bine ca esti ok ca ai cam speriat putin lumea din jur!
×
×
  • Creează nouă...