Dark Petak Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 27 mai 06 eu si pretenul meu salvamontist ZEZ(KTMul fumator) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 Super baieti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 Super adevarate pozele.Bravo!Cu siguranta nu le faci cu un aparat automat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 putin timp de poze mai mult timp pentru mocirle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Mai 28, 2006 Autor Share Postat Mai 28, 2006 Multumesc baieti...pozele sunt facute cu un Canon A510 in mod automat...prietenul meu cu KTM pricepe mai bine la fotografiat (vezi poza cu Yamaha) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan ms Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 super poze park ar fi matrix pe motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 ziceai de ktm ca scoate fum, insa din cate vad eu si yamaha scoate fum destul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Mai 29, 2006 Autor Share Postat Mai 29, 2006 ziceai de ktm ca scoate fum, insa din cate vad eu si yamaha scoate fum destul Exact, numai al meu (Yamaha YZ 250) e 2 tipi si KTMul e 4..KTMul cand rastoarne scoate fum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate