Sari la conținut

bogdan ms

EX+
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bogdan ms

  1. ciao normal k exista enduristi in ms as trage si eu o tura dar nu stiu dak voi fi de acasa de pasti, poate a 2 a zi sau a3 a zi oricum vb la tel tu cit ramai in zona?
  2. Certificatul Eur 1 se elibereaza doar pt produsele fabricate in Europa. Eu am vazut un certificat Eur 1 eliberat pt o vitezista Suzuki (cica fabricata in Spania). Dak e sa alegi intre o Japoneza si o Europeana, eu zik sa optezi pt prima, sunt poate mai scumpe dar au fiabilitate superioara. In fine asta e parerea mea. Ar fi bine sa vezi si parerea altora. Bafta la cumparaturi.
  3. ciao Venetia! ma bucur sa stiu k iti merge bine si k sunteti ok ma bucur k te-ai tinut de cuvant si ti-ai tras motor cand ai ajuns in state dak nu sti cine sunt poate asta te ajuta Bogdan Tg Mures Covatrexim sa stii k mi-am luat si eu motor dar un enduro dak vrei sa mai vb intra pe profil si ai acolo adresa mea de mail si mess numai bine ai grija de tine de voi
  4. eu sunt dispus la iesiri in weekend cred k sambata si duminik iesim mai multi dak vrei poti veni cu noi uite nr meu de tel 0740146358 de obicei suntem 5-10 persoane cu dr 350, 600, honde, fiecare cu ce are deseara stabilim mai multe, deci dak vrei sa iesim ma poti suna oricand
  5. la dr meu de 350 in manual scrie asa fata 1.4-1.6 si spate 1.5-1.7, asta in conditii normale de teren offroad, dar pe ploaie tot in offroad mai poti lasa din presiune(asta pt gumele cu profil cramponat de cross) kam asta stiu eu. : cheers:
  6. Ciao! Cea mai simpla varianta e cea cu silicon despre care iti spunea si Cata M. Daca te pricepi putin, poti sa dai jos capacul si garnitura si sa mergi cu ele la un atelier auto sa iti decupeze alta noua. Am auzit pe mai multi ca au facut asa, costa mai putin si tine la fel ca originalul. In fine faci cum crezi, sper sa iti rezolvi problema.
  7. ok ! Am uitat si eu k in veekendul asta e Pastele. Asa k ramane pe saptamana viitoare. Am nr tau si o sa te sun sa stabilim o iesire. Ciao!
  8. SALUT! DAK IN WEEKEND VRETI SA FACEM NISTE IESIRI PE DEALURI DATI-NE UN SEMN, UN EMAIL, CEVA. NU CONTEAZA VREMEA DOAR SA NOI SA FIM SANATOSI. ASTEPT UN SEMN. CIAO!
  9. E DOAR UN DR DE 350 DAR SUNT TARE INCANTAT DE EL
  10. Vreau sa-mi iau o motocicleta enduro/cross inmatriculata cu capacitate 250 cc - 400 cc, care sa se incadreze in 1500 - 2000 euro. Astept propuneri tel. 0740146358
  11. mersi dubluefect dar cik nu are decat 47 cai dar toti potcoviti
  12. ce spuneti de o husqvarna de 360 enduro? merita 1500 euro se poate inmatricula, deci are acte
×
×
  • Creează nouă...