wtf? Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 As vrea sa stiu daca se poate repara, cat ma costa si in cat timp ar fi gata? Eu sunt din bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Da se repara fara probleme,mie george de la bardak motor mi-a lipit carenele la scuter.Daca vrei iti dau nr lui de telefon pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 daca nu o repara cu abs si o repara cu fibra de sticla mai bine ii pui power tape ca tine mai mult... plus ca mai dai bani pe vopsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sorin28m Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 trimite-o la noi si o facem "noua"(lucram in ABS nu in fibra sau alte kkturi) daca vrei o si vopsim ! 0763488290 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Ianuarie 17, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2010 trimite-o la noi si o facem "noua"(lucram in ABS nu in fibra sau alte kkturi)daca vrei o si vopsim ! 0763488290 Ok, vreau si vopsita Zi-mi un pret pentru treaba asta si din ce zona esti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate