ray Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Salut, Astazi eram pe Magheru si am vazut urmele unui accident. Motor Kawasaki ZX6R, verde, nr. B-89-BYE, lovit in fata destul de urat, parasit de motociclist (probabil luat cu salvarea); Dacie rosie indoita destul de urat in usa stanga spate. Probabil (din ce am intrebat pe acolo) Dacia a fortat un galben, venind dinspre ASE, iar motociclistul a plecat tare pe verde dinspre piata Lahovary (Str.G.Enescu). S-au ciocnit in mijlocul intersectiei, sub ochii unui politist (care-l apostrofa pe soferul imprudent cand am ajuns eu). Se pare ca motociclistul s-a lovit la picior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Adica acelasi cu asta /index.php?showtopic=47239 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Mai 30, 2006 Autor Share Postat Mai 30, 2006 atunci, adminii vor uni topicurile.. chiar am cautat sa vad daca e ceva postat si n-am vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate