dorucioby Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Salut ma pregatesc de vopsit mobta visiniu metalizat. Ce soi de "pulbere de metal" se poate pune in vopsea pentru a da acel aspect nu stiu cum ii zice am vazut doar pe alte motoare. Intrebarea e confuz formulata dar cine a facut asa ceva poate mi explic amai bine si mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 exista vopsea gata preparata, sau faci pe comanda si-ti alegi "pulberea", care este aurie sau argintie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gcatavei Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Salut ma pregatesc de vopsit mobta visiniu metalizat. Ce soi de "pulbere de metal" se poate pune in vopsea pentru a da acel aspect nu stiu cum ii zice am vazut doar pe alte motoare. Intrebarea e confuz formulata dar cine a facut asa ceva poate mi explic amai bine si mie. pai in primul rand trebuie sa iti cumperi vopsea visiniu metalizat...in cazul in care vrei sa iesi mai ieftin poti sa bagi in vopsea pilitura foarte fina de metal... :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate