Sari la conținut

DKWraith

Super Membru
  • Număr conținut

    2.024
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de DKWraith

  1. Recomand, am avut cateva colaborari si cateva motoare reparate la ei.
  2. Omu' cat traieste invata... Si-apoi, nu poti sa-i dai la masa? Ce este asa complicat? La una din troace aveam o fisa intrerupta si tot nu s-a ars CDI-ul. La VX-ul meu am niste simptome asemanatoare, numai ca la al meu e pompa de benzina pe duca si nu mai duce benzina pana la carburatorul din fata decat daca este turat.
  3. Numa' asa se poate verifica?
  4. Este pardoseala industriala de trafic intens, rezistenta la diversi factori chimici, mecanici, etc. In mod normal trebuie sa contina si un fel de nisip sau fibra care o face mai aderenta daca pe jos este apa, ulei, antigel, etc, dar banuiesc ca au optat pentru varianta cea mai ieftina de pardoseala.
  5. In anumite conditii nu faci mare lucru daca nu are tractiune si la roata de la atas.
  6. Asta nu e facut in China ( in mare parte) doar calitatea unor repere combinata cu o servisare mai neglijenta. La fel de ingrozitor ca si la (multe) alte marci.
  7. Motocicleta a fost luata de noua in 2007, 0 km, de la B&S Motors.
  8. Intruderul a fost servisat partial, pentru ca s-au gasit mai multe bube la el. Pe scurt: furca avea "mici" probleme, nivel de ulei cam inegal in jambe, o saiba dintr-o jamba lipsa,directia cam moale, carburatorul baga cam multa benzina, joc in supape mai ales la cilindrul din spate si nu inchideau bine pe admisie. Furca a fost refacuta, i s-au pus si compensatoare, roluita janta fata (avea o indoitura), facuta carburatia corect, reglat ambreiajul sa fie mai aproape de realitate. Dupa ce s-a facut si reglajul supapelor motocicleta deja merge mult mai bine si, culmea, nu mai este atat de suparatoare faza cu schimbatul vitezelor. Placile de ambreiaj vor fi schimbate la anu'.
  9. Tail light refacut, urmeaza sa refac prinderea suplimentara a aripii de cadru si sa retapitez saua. Update, trebuie rearanjata cablaraia din far, de montat noul bloc pt sigurante, de pus banda termoizolanta pe galerii si de modificat pozitia actuala a tobelor, iar la anu' va primi 2 discuri de frana pe fata si 1 pe spate + roata de 16 pe spate. Scaritele vor fi mutate cu 5 cm mai in fata si vreau s-o cobor de fata vreo 3 cm.
  10. Ducatistii, care aveti de "aruncat" o sa mai veche si ponosita de Monster, cat de cat intreaga? Daca-i moka 'eftina, e si mai convenabil.
  11. Rezolvat problemele (in limita bugetului) la Intruder si VX. Recomand!
  12. http://img1.joyreactor.cc/pics/post/%D0%B3%D0%B8%D1%84%D0%BA%D0%B8-%D1%8F%D0%BF%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%8F-sick-sad-world-354251.gif
  13. Intruderul este la acum la SKR Garage, trebuiesc schimbate placile de la ambreiaj. Cu ocazia asta am primit confirmarea ca motocicleta mai are cateva hibe, care n-au fost rezolvate cum trebuie la ultima revizie.
  14. Frumoasa extindere! Cat de curand va aduc Intruderasul sotiei si VX-ul meu. App, un dozator de cafea nu strica, eu beau multa cafea.
  15. Intra in a 1-a normal dar are o usoara tendinta de a pleca. Se pare ca pina la urma varianta castigatoare este sa-l duc la mecanic, sa-l ia la puricat, eu momentan am o mana imobilizata. Am vorbit cu baietii de la SKR si o sa ajunga la ei in service, m-au mai ajutat si alta data si a fost totul ok.
  16. In momentul de fata ambreiajul e reglat mai strans, are cursa libera foarte mica, daca ii las cursa mai mare nu mai iese pe neutru decat din 2-3 incercari sau bagi a 1-a si apoi iese pe neutru. Lantul chiar mai trebuie intins nitel. Uleiul e schimbat de aproape 4 luni, inainte avea Motul 5100 10W40, acum are 7100 10W40 si parca e mai ok.
  17. Este motocicleta sotiei, un Suzuki VL Intruder 250 LC din 2007, care face diverse figuri la schimbarea vitezelor. Dupa aproximativ 20 de minute de mers incepe sa aiba probleme la scosul pe neutral, la schimbarea din a 1-a in a 2-a uneori sare direct in a 3-a, uneori nu iese din a 3-a decat daca tragi ambreiajul inca o data. Motocicleta are doar 7100 km
×
×
  • Creează nouă...