Reverse Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Azi in trafic mergand destul de usor,am simtit o trosnitura in ghidon (mica de tot) la maneta de acceleratie...dupa zgomotul ala maneta de acceleratie mi se misca foarte foarte usor,adica o dau lejer peste cap...inainte opunea o rezistenta anume,acuma deloc... trebuie sa schimb cablul de acceleratie???sambata vreau sa plec la mare,ar fi mai bine so duc la service sa se uite cineva,sau pot merge linistit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 trebuie sa schimbi arcul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 31, 2006 Autor Share Postat Mai 31, 2006 trebuie sa schimbi arcul Am fost azi la service,nu arcul e problema...La acceleratie am 2 cabluri,unu care se duce spre carburator presupun si unu care merge spre pompa de ulei (2t) ca im timp ce cresc turatiile sa creasca si cantitatea de ulei data catre motor de pompa...e cablul de la ulei sa rupt si automat se misca mai usor...am avut noroc ca nu l`am calat ptr ca ii mai dadea ulei cat ptr relanti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate