ulisse77 Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 la cati km recomandati sa se schimbe ditributia la moto(am rf 400r -23000km)nu stiu daca a fost schimbata vreodata. merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Distributia stiu ca nu se schimba la x km, prevazuti de producator. Daca se aud zgomote dinspre distributie, se schimba intinzatorul. Daca si cu intinzatorul nou se aud zgomote, atunci se schimba. Si banuiesc ca se mai schimba daca mergi cu motorul fara ulei. Oricum, la 23k km (reali?) nu ar trebui sa iti faci probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulisse77 Postat Ianuarie 21, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2010 Distributia stiu ca nu se schimba la x km, prevazuti de producator. Daca se aud zgomote dinspre distributie, se schimba intinzatorul. Daca si cu intinzatorul nou se aud zgomote, atunci se schimba. Si banuiesc ca se mai schimba daca mergi cu motorul fara ulei. Oricum, la 23k km (reali?) nu ar trebui sa iti faci probleme. merci.zgomote nu aud.bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate