motociclistcom Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 Am vazut pe net acest model ... aveti vre-o idee la noi cand o sa o aduca ? http://www.motorul.ro/hm-crm-f-125-x/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 Păi ce primesc de ăia 5000ieuro? Tot 15cp ca pe yzf, ce frâne, ce suspensii... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdykart Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 pff ce hotie... cum ma sa coste asta 5600 euro...mi se pare prea de tot pretu...mai ales ca e sm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Ianuarie 22, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2010 dar e frumusica foc .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 Nu mi se pare că are un aspect foarte deosebit, parcă mai bine arată wr125, are niÂşte linii ceva mai agresive. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 Cred ca o bate un WR grav rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 I-a mai crescut si consumul .Da astia de la honda s-au tampit?De ce pun motor minarelli? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 E ceva putred la miÂşloc. De unde ai articolul ăsta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 HM CRM 125 da ! (fara F) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 Ăla din articol e 4t. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Ianuarie 23, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2010 deci .. hai ca acum am reusit sa obtinem mai multe informatii ... am inteles pana la urma ca ar fi 2t .. deoarece zic ca au motorul de pe yzf .. iar .. legat de marca .. nu e chiar honda .. dar nici departe de honda nu e ... e honda montesa .. sau ceva de genul cica .. nu prea am inteles bine ce vrea se insemne. Articolul a fost publicat de la o publicatie franceza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 Până acum ai dat cu bățu în baltă Motor 124,66cmc Monocilindric în 4t Maxim Âşasă trepte Roți de ''17 Omologat E3, cred că se referă la euro 3 Greutate 104kg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d4rk Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 nu mi se pare o motocicleta extraordinala care sa merite 5600 de euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Ianuarie 23, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2010 la 125 .. super moto .. cu motor in 4 timpi .. naspa .. un 125 .. super moto .. frumos .. e cel a lui cata .. doctorul .. baiatu din galati .. rota dupa spate e superba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 deci .. hai ca acum am reusit sa obtinem mai multe informatii ... am inteles pana la urma ca ar fi 2t .. deoarece zic ca au motorul de pe yzf .. iar .. legat de marca .. nu e chiar honda .. dar nici departe de honda nu e ... e honda montesa .. sau ceva de genul cica .. nu prea am inteles bine ce vrea se insemne. Articolul a fost publicat de la o publicatie franceza e 4t ma..ce-ai ? ) si HM e de la Honda...clar..si ce va aratam eu..ala e motor(2t),nu asta de 15 cai Mesaj completat la 125 .. super moto .. cu motor in 4 timpi .. naspa .. un 125 .. super moto .. frumos .. e cel a lui cata .. doctorul .. baiatu din galati .. rota dupa spate e superba multzam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 Până acum ai dat cu bățu în baltă Greutate 104kg. Asa ca, s-ar putea sa nu fie asa de puturos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdykart Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 Asa ca, s-ar putea sa nu fie asa de puturos... e 4t..nu are cum sa nu fie puturos...la vreo 30 si ceva de cai era super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 e 4t..nu are cum sa nu fie puturos...la vreo 30 si ceva de cai era super Ma, nu stiu care sunt impresiile voastre despre putere, dar va zic eu ca raportul putere greutate 15cp/105 kg e prea bine pt clasa ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 deci .. hai ca acum am reusit sa obtinem mai multe informatii ... am inteles pana la urma ca ar fi 2t .. deoarece zic ca au motorul de pe yzf .. iar .. legat de marca .. nu e chiar honda .. dar nici departe de honda nu e ... e honda montesa .. sau ceva de genul cica .. nu prea am inteles bine ce vrea se insemne. Articolul a fost publicat de la o publicatie franceza Stirile moto.....YZF este 4timpi,de la asta vine F=four-stroke,YZ e 2 timpi Si ala nu e 2 timpi clar....priveste in primul rand evacuarea. In orice caz,astia de la HM nu fac motciclete proaste,dar 4,8/100km e mult prea mult pentru un 125 de 15cai,si pretul agregatului nu se justifica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiroCatalin Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 La performantele ei e mult prea scumpa. Adica 5600euro.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiroCatalin Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 La performantele ei e mult prea scumpa. Adica 5600euro.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate