nec+ultra Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 (editat) Numarul de accidente mortale sau foarte grave in care sunt implicati motociclisti a crescut alarmant sezonul asta. Desi in majoritatea cazurilor a fost de vina si viteza prea mare pe care o aveau motociclistii, multe accidente ar putea fi evitate daca soferii ar avea putin respect in trafic fata de noi. Propun ca in acest topic sa trecem cu totii cazurile in care lipsa de consideratie a "conservarilor" se putea termina (sau s-a terminat) cu un accident. Voi incepe eu: DATA/ORA: 31.05.2006 - 19.45 LOCATIE: Centura Bucuresti, 2km de Magurele AUTOMOBIL: VW Touareg negru - B15TXT DESFASURAREA EV: VW-ul a depasit o Dacie fara sa ii pese de faptul ca veneam pe contrasens (viteza mea: 90 kmh). CONSECINTE: Am fost nevoit sa ies usor in afara carosabilului. Editat Mai 31, 2006 de nec+ultra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kooksee Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 se mai discuta asta pe vreo 50 de topicuri. kuxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 Daca spui posibil ucigasi inseamna ca nu ai intalnit inca unul croit pe noi. Dar sunt sigur ca o sa te luminezi in aceasta privinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate