Achile Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Am fost 3 sarbatoriti: Livache, Florinmotoare si eu, Achile Locatia a fost "Motorcicle Bar" din Targoviste, patronul florinmotoare..... si ne-am strans sa chefuim!!!!!!! Am avut invitati din Ploiesti, Bucuresti si Pitesti....si din targoviste(Nu a lipsit nici TZATZE) scorul....vreo 70 de oameni va las sa va delectati cu Poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 [DC S-AR FACE ASA USOR O INTRUNIRE............CE BINE AR FI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Iunie 12, 2006 Autor Share Postat Iunie 12, 2006 [DC S-AR FACE ASA USOR O INTRUNIRE............CE BINE AR FI man, ne vorbim cu florin si facem cate una pe luna! tot acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate