JulyRider Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 (editat) Salut, Shtiu de la o prietena ca este undeva prin Pipera un service care se cheama ceva de genu United Motors .... Ste cineva mai multe detalii cum sa dau de ei? Un nr de telefon ceva, sau o adresa mai exacta... Pe tip, PARCA, il cheama Sorin si i se zice Indianu... Multzam frumos! Editat Iunie 1, 2006 de JulyRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 0724.377.396 - Dragos Iti explica cum ajungi la ei, preturi, etc. Ce info mai ai nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 0724.377.396 - Dragos Iti explica cum ajungi la ei, preturi, etc. Ce info mai ai nevoie. El nu stiu daca mai are nevoie...da iti multumesc eu ca m-ai scapat...ca am pierdut numarul lui Indianu....si ar fi trebuit sa dau multe telefoane ca sa-l gasesc!!! Mersi!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JulyRider Postat Iunie 1, 2006 Autor Share Postat Iunie 1, 2006 0724.377.396 - Dragos Iti explica cum ajungi la ei, preturi, etc. Ce info mai ai nevoie. traiasca internetu si forumu .. nici la informatii daca sunam nu aflam ami repede! Multzam f rumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate