bilutza Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Am si eu o problema cu moto al meu: am pierdut capacul de la paharul de apa de pe circuitul de racire. Este cel din poza: Este pe tipul de motor EX500 Ma intereseaza daca este ceva special, adica daca are vreo supapa de siguranta, pt ca nu gasesc si vreau sa improvizez ceva. Am fost la United Motors si au zis ca pot sa aduca in 3-4 saptamani Poate e cineva din Bucuresti si ne intalnim maine, 03.06, sa ma uit si eu putin la el. Dau o baut pentru asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 Poate e cineva din Bucuresti si ne intalnim maine, 03.06, sa ma uit si eu putin la el. Dau o baut pentru asta. dupa amiaza pe la 4-5, daca nu ploua. sau miine daca ma hotarasc sa vin si io la vulcani. nu-i nevoie de cinste. adrian 0721.83.00.03 ym: adriancristea@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 dupa amiaza pe la 4-5, daca nu ploua. sau miine daca ma hotarasc sa vin si io la vulcani. nu-i nevoie de cinste. adrian 0721.83.00.03 ym: adriancristea@yahoo.com salut stiti cumva de unde sa iau un manual reparati kle 500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 Esti offtopic, ce legatura are manualul tau ("reparatii", apropo) cu problema omului ? Vezi p-aici: /index.php?showtopic=13890 /index.php?showtopic=18892 /index.php?...ndpost&p=407221 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 Esti offtopic, ce legatura are manualul tau ("reparatii", apropo) cu problema omului ? Vezi p-aici: /index.php?showtopic=13890 /index.php?showtopic=18892 /index.php?...ndpost&p=407221 multumesc pt.tot si pt. i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 salut stiti cumva de unde sa iau un manual reparati kle 500 Ce kle?Vezi pe hubul motociclistilor MOTOhub.no-ip.info:456 ca e o arhiva pentru kle500 B1 Numele fisierului este Kawasaki Kle 500 Service Manual Modell '05.rar Edit:Am postat inainte sa vad linkurile.Poate sterge cineva postul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bilutza Postat Iunie 6, 2006 Autor Share Postat Iunie 6, 2006 Salut la toti. Am rezolvat problema cu un banal capac de Dacie. Merge destul de bine, este aproape exact la fel cu cel original. Multumesc pentru ajutor si disponibilitate. Cheers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate