Sari la conținut

Endurache

Super Membru
  • Număr conținut

    2.515
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    SP42A
  • Numar Moto
    una singura
  • Club
    Tobe stock!

Informații profil

  • Motociclete detinute
    SP42A
  • Interests
    Ceaiul, teatrul, fotografia pe film, motociclismul, muntele si alte cateva.

Vizitatori Recenți Profil

1.295 citiri profil

Endurache's Achievements

  1. Eu am patit asta cu benzina proasta sau foarte veche cand mai gaseam un bidon uitat printr-un colt.
  2. Probabil ca vecinul politist i-a frecat masina de ii da sfaturi d-astea sau are cine stie ce combinatii si e paranoic. Trebuie sa caute o firma autorizata de politie care instaleaza sisteme de supraveghere. O sa ii faca dosar cu tot felul de acte, planuri si schite. Cum s-a mai spus, exista niste limitari in ceea ce priveste folosirea si distribuirea imaginilor. Ce nu e voie sub nicio forma se cenzureaza din sistemul de supraveghere (apare o zona neagra acolo). Ca alternativa, un Viofo A129 cu camara fata/spate filmeaza cam 24 de ore conectat la un acumulator extern de 20000mAh. Eu la masina nu conectez camera la bricheta si o tin la un acumulator extern tocmai pentru a filma si cand e parcata. Nu ma complic cu mod parcare, detectia miscarii si alte povesti pentru ca mai dau rateuri.
  3. Nu se dau vatmanii din drum sa iti faca loc.
  4. Il mai vezi o data ca e frumos in continuare. Sexul il faci o data si gata?
  5. A "muscat" din vopseaua alba si probabil ca diferenta de aderente intre cele 2 suprafete a dus la accident. A alunecat pe vopsea si cand a prins asfaltul a zburat din sa. Lorenzo a facut ceva similar in Germania la Sachsenring cand era la Yamaha (cu mentiunea ca Lorenzo a intrat bine de tot cu rotile pe vibratoare cu motocicleta inclinata mult si s-a dus taras, nu a facut high side).
  6. A aparut dar nu e asta mentionata de tine. Moda e sa mearga cu lantul folosit la legatul motocicletei pus in asa fel incat sa acopere numarul de inmatriculare. In afara de bmw-uri nu am mai vazut. Cred ca primul a fost unul cu o casca nazi neagra sau brain cap (daca tin bine minte) acum cativa ani. Incet, incet probabil ca au baut si altii apa dupa el pe la intruniri si s-a raspandit ideea.
  7. Aha. Ia vezi ce spune legislatia despre modificari aduse la fatada blocului. Cel mai bine iti faci pe interior. Pe de-o parte nu te mai certi si pe de alta parte poti face o lucrare de calitate. Din pacate, alpinistii utilitari sunt cancer curat. Tot din pacate treaba asta o spun din experiente multiple. Nu tine de incompetenta cat tine de prosteala pe fata si dat teapa. Sa nu crezi ca ii alegi tu mai dupa chipul si asemanarea ta si iese treaba frumos. Singura diferenta intre alpinistii utilitari cu ceafa lata si alpinistii utilitari roacheri e parul lung prins in coada al roacherilor si tenul mai deschis. In rest, au aceleasi apucaturi si obiceiuri. Oricine, orice ti-ar spune, nu vei avea parte de o lucrare de calitate. Punct! In cel mai bun caz nu vei asista la lucrari, nu vei sti ce au facut acolo si iti vor lua ochii cu spoiala pe care o numesc finisaj. Sa iti faci calculele si te gandesti de pe acum cine va raspunde daca o sa cada pleasca aia peste 3-4 ani cand vine o vijelie mai serioasa si o sa omoare pe cineva.
  8. Asa? https://www.cazanecentrale.ro/centrala-pe-lemne-cu-gazeificare-atmos-dc100s-100-kw-transport-gratuit-p401/ Astea au avantajul ca nu trebuie sa te scoli in toiul noptii sa mai pui lemne pe foc. Vezi ca nu sunt gandite sa le pui in sufragerie. Nu sunt seminee d-alea romantice. Daca iti place dizainu, iesi mai ieftin si mai usor cu un dulap din tabla si un resou in el.
  9. Eu am aratat ce spun oamenii aia. Nu am fost peste ei la control sa imi dea raportul. Asa, mai mult ca sigur ca nu au uzina de produs rulmenti pentru motorul electric dar daca ii iau de la firme gen SKF, care ii iau la randul lor de la firme gen KOYO, e ceva. Sherline are o reputatie buna in ceea ce priveste calitatea (inca). Daca stai sa despici firul in 14, China importa mult petrol pe care il foloseste in industrie. In concluzie, toate produsele din lume sunt arabesti. Dupa standardul tau, nici China nu face produse in China. Probabil ca importa multe subansamble si piese mici din tari ca India si Vietnam.
  10. Where are Sherline tools made? We make all Sherline tools and accessories in our own factory in Vista, California, USA. We are a true manufacturing facility, turning raw bar stock and extrusions into finished machines and accessories using well over a million dollars worth of modern CNC machining centers, lathes, grinders, and other tooling in our own 66,000 square foot building. We even do our own plastic injection molding and laser engraving. Since we are in total control of our own production and do not import our machines from overseas, we are in a position to make sure we always have enough on hand to fill orders promptly.
×
×
  • Creează nouă...