Jump to content

Endurache

Super Membru
 • Content Count

  2,495
 • Joined

 • Last visited

About Endurache

 • Rank
  I see dead mice

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2006
 • Motocicleta
  SP42A
 • Numar Moto
  una singura
 • Club
  Tobe stock!

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  SP42A
 • Interests
  Ceaiul, teatrul, fotografia pe film, motociclismul, muntele si alte cateva.

Recent Profile Visitors

625 profile views
 1. Eu as veni la asa ceva daca ar avea si un spatiu pentru depozitare moto (conta cost, evident). Nu neaparat individual. Poate sa fie si o parcare acoperita (hala), supravegheata si cu o ancora in podea pentru o siguranta suplimentara. Tragi o husa peste ea si aia e. Stau la bloc si nu am unde sa tin o motocicieta de MX. Daca nu am unde sa tin motocicleta, nu am unde sa tin nici o remorca moto. Sa inchiriez un garaj undeva, sa ma duc sa iau remorca cu motocicleta si sa o duc inapoi dureaza mult, mai ales la ce trafic avem. Timpul este limitat si de multe ori nu ies nicaieri fix din motivul asta. Daca as avea motocicleta acolo, as veni direct si as pleca la fel. Plus ca daca motocicelta e acolo, clientul vine si ramane la tine fix din motivul mentionat mai sus. Pe langa partea de circuit eu as vrea spalatorie moto cu autoservire, loc unde sa tin motocicleta permanent si posibilitatea sa inchiriez cu ora sau cu ziua un loc cu elevator moto si curent electric ca sa fac mentenanta si sa imi repar ce trebuie reparat cand se strica.
 2. Teoretic. Practic parca vad dealerii nostri cum cresc preturile cu 700-900 de euro cat e programul rabla.
 3. Una din cele mai reusite modificari pe care le-am vazut pana acum. https://www.pipeburn.com/home/2019/08/19/retro-scrambler-suzuki-dr650-by-parr-motorcycles.html?fbclid=IwAR0kv5G9RhN5jU6ZmAPjZ5a1NjPTD8-wTZfACpolAVRYmJnPLYMe9yzy7gU
 4. Trebuie sa gasesti diagrama instalatiei electrice a motocicletei tale. Senzorul de la cric (care de fapt e un buton) reprezinta doar o chestie mica de verificat. Trebuie sa iei toata instalatia electrica la puricat.
 5. Vezi sa nu ai senzor la cric care sa iti taie aprinderea in caz ca pleci cu cricul lasat. Daca ai e posibil sa fie un defect acolo si cand indrepti motocicleta sa "faca scurt". La ce spui tu e problema electrica. Eu am avut o problema similara. Porneam motocicleta si cand ma asezam in sa se oprea. Era un fir de la CDI care se misca cand cobora saua 1-2mm si il apasa.
 6. Probabil ca asa s-a gandit si ala cu masina inainte sa incalce regulile de circulatie. Solutia e sa gasim o chestie sa facem ceilalti participanti la trafic sa mearga corect la sange pentru ca noi sa putem incalca regulile de circulatie in siguranta. Poate o campanie de constientizare, ceva.
 7. Da, stiu. Nu are treaba de facut conexiuni. Daca vrea sa te arda te arde.
 8. CAPITOLUL V: Reguli de circulatie SECTIUNEA 1: Obligatiile participantilor la trafic Articolul 35 (1) Participantii la trafic trebuie sa aiba un comportament care sa nu afecteze fluenta si siguranta circulatiei, sa nu puna in pericol viata sau integritatea corporala a persoanelor si sa nu aduca prejudicii proprietatii publice ori private. In principiu cu chestia asta te sanctioneaza daca vrea. La cat de vag e articolul nu prea vad cum sa poti contesta o eventuala amenda. E cuvantul tau impotriva cuvantului politistului. Chiar daca esti singur pe strada poti lua amenda pentru ca ai pus in pericol viata sau integritatea ta. Cum demonstrezi tu ca mersul in scarite e la fel de periculos sau chiar mai putin periculos decat mersul in sa? Expertiza tehnica? Sunt studii sau cercetari autorizate si recunoscute de organele abilitate?
 9. Acolo scrie ca turatia se modifica in trepte de 250 rpm. Nu spune ca trebuie modificata doar o singura treapta o data. Adica modificarile se fac ca multiplu de 250. Poti sa modifici turatia cu 500 de rpm dar nu poti sa o modifici cu 400 de rpm.
 10. goe, eu am vrut de prima data sa te intreb ceva. Pe de-o parte m-am gandit ca intrebarea mea iti va inrautati starea emotionala si nu am vrut sa ajungi si mai jos. Pe de alta parte m-am gandit ca indiferent de raspunsul tau, o parte din cei care stau pe bara si citesc se vor simti ofensati ca pun o astfel de intrebare. Mai jos cu psihicul nu vad cum sa ajungi si imi cer scuze anticipat fata de cei care citesc. Intrebarea este mai personala. Daca nu vrei sa raspunzi la ea, inteleg. goe, tu esti moldovean?
 11. goe, trebuie sa faci ceva. O sa ajungi in punctul in care nici pastilele nu te mai pot ajuta.
 12. Daca asa vrei sa ramana, asa o lasam. Cum spuneam, esti liber sa o intorci pe care parte vrei ca sa iti mai revii putin.
 13. Nici vorba de nervi. M-am calmat de mult. M-au luat nervii mai la inceput cand mi-am dat seama ca si in viata reala ma impiedic de tot felul de papagali diletanti, indiferent de domeniu. Ca vrei sa dai un glet sau sa faci o piesa simpla la un strungar, ajungi sa dai peste un goe. Din partea mea poti sa o intorci cum vrei ca sa iesi invingator din contra asta. Se pare ca ti-am belit psihicul destul de serios. Macar cu iluzia sentimentului de superioritate sa ramai.
 14. goe, bag de seama ca am pus degetul pe rana bine de tot. Cred ca si la noapte in somn o sa ma pomenesti. Tu intrebai de ce sa cumperi sasiu nou si iti pica acum tot felul de fise. Ai numai pacanele in cap. Esti genul ala de forma fara fond. Afara e spoit gardul, inauntru... Am vazut ca cersesti atentie in continuare cu tot felul de provocari. Cerseste pana te plictisesti.
×
×
 • Create New...