connex Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 Salut Nu stiu daca sunt singurul, dar nu folosesc functiile forumului de afisare ale topicurilor in care s-a mai postat. Acum vad doar trei topicuri in josul paginii. Ma intreb daca este posibil sa se comaseze unele din pinned topics intr-un pinned topic care sa le cuprinda? De exemplu poate fi un topic ''tehnic'' care sa cuprinda ''numere laterale'' , butuci spite'' ''tehnici de indoire'' etc. De asemenea, stiu ca s-a derapat cu discutia vis a vis de cluburile moto. Ce nu inteleg este de ce s-a sters acel topic, cand poate fi lasata doar informatia si inchis din start. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 Salut Nu stiu daca sunt singurul, dar nu folosesc functiile forumului de afisare ale topicurilor in care s-a mai postat. Acum vad doar trei topicuri in josul paginii. Ma intreb daca este posibil sa se comaseze unele din pinned topics intr-un pinned topic care sa le cuprinda? De exemplu poate fi un topic ''tehnic'' care sa cuprinda ''numere laterale'' , butuci spite'' ''tehnici de indoire'' etc. De asemenea, stiu ca s-a derapat cu discutia vis a vis de cluburile moto. Ce nu inteleg este de ce s-a sters acel topic, cand poate fi lasata doar informatia si inchis din start. Bafta Se ia in considerare propunerea ta, vom vedea ce putem face... Acel topic nu a fost sters ci doar pus invizibil, pina se calmeaza spiritele ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 Salut Nu stiu daca sunt singurul, dar nu folosesc functiile forumului de afisare ale topicurilor in care s-a mai postat. Acum vad doar trei topicuri in josul paginii. Ma intreb daca este posibil sa se comaseze unele din pinned topics intr-un pinned topic care sa le cuprinda? De exemplu poate fi un topic ''tehnic'' care sa cuprinda ''numere laterale'' , butuci spite'' ''tehnici de indoire'' etc. De asemenea, stiu ca s-a derapat cu discutia vis a vis de cluburile moto. Ce nu inteleg este de ce s-a sters acel topic, cand poate fi lasata doar informatia si inchis din start. Bafta Ahoi! E buna ideea ta, ar fi fain sa fie o parte cu tehnic si una cu way of living/support! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate