MotĂśrizer Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 Intr-o zi, adica ieri, m-am trezit ca am cauciucurile cam desumflate , in fine, ma urc pe ea si tzust la benzinarie sa ii bag aer ca prea flencanea dar sa vezi nedumerire..... cat sa-i bag Din cate imi aduceam eu aminte de la prieteni parca 1,9 fata si 2 spate .......(atat am si bagat) oricum aveam sub 1 la ambele In final vreau sa stiu si eu cat este recomandat sa ai presiunea la un KTM Lc4 de 158 kg asfalt de care doriti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 Depinde pe unde mergi,cu cate persoane cat timp mergi pe unde mergi,cate Kg ai tu,ce tip e gume si ce marca ai? etc etc. Ai bagat bine vezi ca scrie si pe cauciuc cat sa bagi dac mergi pe asfalt daca mergi pe off cam 1,2 F si 1,4 S Cam asa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iunie 4, 2006 Autor Share Postat Iunie 4, 2006 (editat) momentan merg pe asfato-gropile din buc fara pasager cu cauciucuri pirelli motocross sau endurocross parca scrie pe ele multumesc Editat Iunie 4, 2006 de dracushorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate