badraul Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 buna imi pare bine ca mam alaturat dar incep cu o intrebare. am achizitionat o jawa 250 si nu reusesc nicicum sai fac aprinderea e pe dinam pe 12 volti cred rebobinata si din dinam imi ies 3 fire unu de la platina si condensator ala lam pus la bobina pe nr 1 da mai am 2 unu litera D si unu litera M miam luat si o aprindere gotronic si am puso da restu nu mai stiu cum si am un fel de releu mecanic cu 4 picioruse ori eu nam vazut decat cu 3 ajutor va rog mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 (editat) buna imi pare bine ca mam alaturat dar incep cu o intrebare. am achizitionat o jawa 250 si nu reusesc nicicum sai fac aprinderea e pe dinam pe 12 volti cred rebobinata si din dinam imi ies 3 fire unu de la platina si condensator ala lam pus la bobina pe nr 1 da mai am 2 unu litera D si unu litera M miam luat si o aprindere gotronic si am puso da restu nu mai stiu cum si am un fel de releu mecanic cu 4 picioruse ori eu nam vazut decat cu 3 ajutor va rog mult. Bine ai venit! Intră la "Colțul comunistelor", acolo o să primeÂşti răspuns la cele mai multe dintre întrebările tale. Toate bune! P.S. Rog un moderator să mute topicul, deoarece acolo are cele mai multe Âşanse de a primi răspunsurile aÂşteptate. Mulțam! În caz de mutare, postul meu poate fi Âşters! Editat Februarie 12, 2010 de cicloburu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate