bogdan kawa Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 am gsx 750r! primele impresii dupa 500km! vis-s-vis de gpx 750r ( modelu' meu) 1.- suspensia e super misto, multttt mai moale ca la gpx, deci mult mai buna! si asta pentru ca soselelele noastre sunt .... 2. - pozitia e cam la fel, are un minus parbrizul care la gpx facea treaba mai buna, asta dupa 140km/h 3.- motorul in sine e mai nervos, trage de la 6000 in sus ca dementul! ex. la 180km/h in vit.a6-a daca bagi mana in gaz trage de rupe. gpx-ul (meu) era mai puturos. 4.- frana de motor nu e asa de dura ca la gpx. adica la 130km/h (in a 6-a) daca bagi a 4-a nu rupe aderenta. intrebari: 1. - e bine sa schimbi uleiul daca la prins o iarna in motor, chiar daca nu a mers decat 500km in toamna? Arunc banii? De ce e bine?;de ce nu e bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 Felicitari! Sa-o stapanesti sanatos! Deci pana la urma ai luat motorul de aici din Targoviste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan kawa Postat Iunie 6, 2006 Autor Share Postat Iunie 6, 2006 Da!; din Targoviste l-am luat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 Felicitari, sa te tina cat mai mult. Si.. da, e recomandat sa schimbi uleiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 in general e indicat sa faci schimbul dupa iarna ca se face condens de la frig la cald...... si nu cumva e GSX 750 F Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 in general e indicat sa faci schimbul dupa iarna ca se face condens de la frig la cald...... si nu cumva e GSX 750 F Ba da, dar e cam derutat . In topic a scris GPX 750F, mai jos GSX 750R si pe undeva GSX 750F Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan kawa Postat Iunie 11, 2006 Autor Share Postat Iunie 11, 2006 Ba da, dar e cam derutat . In topic a scris GPX 750F, mai jos GSX 750R si pe undeva GSX 750F nu ma gandesc 3 ore sa scriu 2 randuri idee e ca nu m-am obisnuit cu schimbarea...adica cu denumirea, uneori mai uit! motorul meu este gsx 750 f ..... intrebare: vreau sa schimb cauciucurile, in talon scrie 110/80/17 fata si 150/70/17 spate. e acelasi lucru sau mai bine daca pun 120/70/17 si 160/60/17. p.s. la cauciucuri am verifcat ...am scris bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 Vad ca ai luat motorul lui Nelu.Felicitari.Cunosc de mult motocicleta si ai facut o alegere buna.A avut mare grija de ea si stiu ca era in stare perfecta.Iti urez kilometri multi fara incidente si sa fii la fel de atent cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 (editat) nu ma gandesc 3 ore sa scriu 2 randuri idee e ca nu m-am obisnuit cu schimbarea...adica cu denumirea, uneori mai uit! motorul meu este gsx 750 f ..... intrebare: vreau sa schimb cauciucurile, in talon scrie 110/80/17 fata si 150/70/17 spate. e acelasi lucru sau mai bine daca pun 120/70/17 si 160/60/17. p.s. la cauciucuri am verifcat ...am scris bine! tz tz tz... io zic asa, daca nu tzii minte, fa nabii o poza la cum il cheama... vezi ca e pe ambele parti sub sha! ...si mai lasa'le naibii de afaceri, mai da si tu un semn sa iesim la o bere pe terasa! P.S. ti'au mancat cainii iar prelata?! Editat Iunie 26, 2006 de yo4hgx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan kawa Postat Iunie 28, 2006 Autor Share Postat Iunie 28, 2006 (editat) yo4hgx: ....asta e mosule nu-i timp... poze frumoase cu amanta si nevasta Editat Iunie 28, 2006 de bogdan kawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate