Miki Postat Martie 2, 2004 Share Postat Martie 2, 2004 Salut Axa cu Scame! Inca mai simt vorbele tale ascutite si pline de repros ce ai tintat catre mine , dar sa stii ca am tot respectul fata de tine , m-ai uimit cu lucrarile tale despre Jawele, intr-adevar ai depus eforturi mari. Axa cu Scame Numero Uno! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Martie 2, 2004 Share Postat Martie 2, 2004 Multumesc de apreciere si...sorry ca ti-am sarit in cap acu ceva vreme Lasa ca ne impacam noi la o bere pe la vreo intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Martie 3, 2004 Share Postat Martie 3, 2004 Axa,esti un meseriash.Am luat chestiile de pe motolife dar sper sa nu fiu nevoit sa le aplic prea des.Am facut oala de ambreiaj si acum astept o zi mai frumoasa sa o montez la loc.Mersi pt robinet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate