cria_p Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 (editat) * cea mai misto sectiune de la expo a fost aia de custom, desigur. pasionati germanii astia, rau! ...ce m-a suparat e ca era lumea buluc la standuri si nu am putut sa fac prea multe poze (ca vroiam sa fotografiez doar motociclete...). P.S. alea doua fete sunt singurele din toata expozitia. H-D are bani,...cred ca acolo costa scump, nu ca la noi, 10 lei legatura. Editat Februarie 24, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 Super. vad ca ti-ai pus si febletea de iron acolo ... hehehehehheh! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 Faine indianurile ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocosound Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 P.S. alea doua fete sunt singurele din toata expozitia. H-D are bani,...cred ca acolo costa scump, nu ca la noi, 10 lei legatura. au mai fost fete la standul Suzuki si Yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Februarie 24, 2010 Autor Share Postat Februarie 24, 2010 * am vrut si eu sa ma sui pe Iron, da' ce, puteam io s-o descalec pe fata aia!? ...n-am putere de seductie! se uita ea la mine, insa nu si-a miscat un cm fundul de acolo! hehehe, o sa-i killeresc pe baietii de la showroom din Bucuresti, cand vine vremea mne, duminica cand am ajuns eu (dupamiaza) numai astea doua fete mai erau p-acolo. am tot cautat standurile de echipamente, ca venisem tintit sa cumpar cizme si alte cateva "chestiutze", da' la pomul laudat, ....stii cum e. maine sper sa ajung la Polo, de fapt sunt vreo 3 magazine pe aceeasi strada in Muenchen, oi gasi eu incltari pana la urma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate