AsubayaH Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 Am mare nevoie de ajutorul vostru am nevoie de cele doua cuie din carburatoare care regleaza amestecul . Daca are cineva sau stie vre-o informatie unde as putea gasi in Bucuresti rog un beep la 0740184371. Motocicleta GS 500 E an '92 seria GM51B........ Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 Am mare nevoie de ajutorul vostru am nevoie de cele doua cuie din carburatoare care regleaza amestecul . Daca are cineva sau stie vre-o informatie unde as putea gasi in Bucuresti rog un beep la 0740184371. Motocicleta GS 500 E an '92 seria GM51B........ Multumesc Mestere vezi ca le incurcasi rau de tot! pune si tu o schita si incercuieste sa se lamureasaca poporul ce vrei daca bine inteles stii ce vrei sau ce cauti! Maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AsubayaH Postat Iunie 11, 2006 Autor Share Postat Iunie 11, 2006 M-am exprimat gresit ma intereseaza cele doua cuie de dozaj din schieber . Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate