Fix Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 Am gasit abandonat intr-o parcare un ij jupiter3[cred] in moarte clinica!culmea si cu atas!INTREBARE:merita sa caut proprietarul si sa incerc sa-l readuc la viata?pe ij !prin prelata jerpelita cu care e acoperit pare a fi complet!si cum e ca motocicleta in comparatie cu celelalte ij-uri?ce as putea sa scot la final?poate aveti niste poze!salutari cu faru!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 sa-l iei daca ti-l da ieftin.pana in 4 mil maxim.actele costa inca vreo 3 mil.altfel nu se merita.si asa nu stiu ce satisfactii o sa ai cu ij-ul.cand se strica in drum injuri si iti vine sa ii dai foc,dar peste ani de zile razi la ce aventuri ai trait(ti-a oferit) cu ij-ul.asta e singurul lucru bun la ij:aventura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 nu! avand in vedere ca exista destule ijuri de vanzare si lumea cam vrea sa scape de ele zic sa nu te incurci cu o "mortaciune". iei unul cu acte noi, in stare de functionare, si eventual la iarna te "bagi in el", ii pui set nou, carbelitor nou, lantzuri noi, schimbi daca e nevoie ceva prin cutia si gata... si daca vrei si mai putine belele si nu prea ai chef de surubareala ia ijul monocilindru (cu versiunile lui planeta, 56, festival, whatever)... zic asta pt ca stiu cum iti mananca sufletul o motocicleta pe care am luat'o la saci si stiu cum e sa lipseasca nu stiu ce piulitza cu filet invers de la ambreiaj sau nenorocitele de sigurantze de boltz... parerea mea. Later edit: e culmea... se fura ijuri inmatriculate iar cele parasite prin parcari nu sunt ridicate de tuciurii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 E ala de pe Grivita din fata blocului de dinainte de pod? Il stiu ca m-am uitat si eu o data la el. Are numar vechi. De proprietar nu stiu nimic, dar am un prieten care sta in blocul ala, poate stie el ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 E ala de pe Grivita din fata blocului de dinainte de pod? Il stiu ca m-am uitat si eu o data la el. Are numar vechi. De proprietar nu stiu nimic, dar am un prieten care sta in blocul ala, poate stie el ceva. daca e cel de dinainte de podul Constanta sigur nu e jupi. si propietaru e un mos care nu vrea sa il vanda ... asa vrea sa il tina el... sa se afunde cu gumele in asfalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Iunie 10, 2006 Autor Share Postat Iunie 10, 2006 E ala de pe Grivita din fata blocului de dinainte de pod? Il stiu ca m-am uitat si eu o data la el. Are numar vechi. De proprietar nu stiu nimic, dar am un prieten care sta in blocul ala, poate stie el ceva. nu e ala!e prin balta alba!cred ca m-ati convins!renunt la idee!va multumesc pt.sfaturi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 nu e ala!e prin balta alba!cred ca m-ati convins!renunt la idee!va multumesc pt.sfaturi!!! dar poti incerca/vedea ... eventual si lua ijul asta... /index.php?...ndpost&p=417128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 ia-ți una ingrijita care sa nu bagi bani saptamanal..mai bine te chinui cu banii un pic la inceput si apoi defilezi printre comuniste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Iunie 11, 2006 Autor Share Postat Iunie 11, 2006 ia-ți una ingrijita care sa nu bagi bani saptamanal..mai bine te chinui cu banii un pic la inceput si apoi defilezi printre comuniste. mersi pt.sfat!DINTRE TOATE COMUNISTELE CEA MAI BUNA-I JAPONEZA!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate