Sari la conținut

Cat De Handicapati Pot Fi Shoferii?


tzoopa
 Share

Postări Recomandate

acum vreo luna, impreuna cu un amic, plec de la semafor (morarilor)...o desteapta cu un bmw320d :banana: face brusc stanga sa intre la mac...ca o floricica...norocul meu ca am fost aproape de lilnia continua si am avut timp sa o evit prin spatele masinii. amicul meu...drept in ea...in seara asta, plec de la semafor (1 mai cu banu manta)...o autoblindata de la group 4 falck, iesita dupa banu manta, face dreapta direct dupa banda 2, sa intre pe straduta aia ce da spre aviatorilor...fara semnal, fara sa se asigure...aflat la 4-5 m in spatele ei, pe banda 1...ce mortii masii sa mai faci...ambele scarite rupte, ambele oglinzi, schimbatorul bushit, maneta frana, cablu frana si acceleratie, stop dreapta, ghidon stranbat...nishte julituri si un umar deshucheat... :baldy: nu merita sa le rupi gura cu levierul?...deabia facusem actele motocicletei... :banana: nici 3000km nu am facut cu ea...sa-i fuck in gura pe toti soferii handicapati...scuzati limbajul...e la cald...acu tre sa ma duc la floreasca sa vad ce-i cu umarul, procesul verbal la politie...si e doar 1 noaptea...sambata... :D si aproape zilnic tre sa evit cate un dobitoc... :blbl:

sa aveti bafta :banana: ...trebuia sa mi-o iau si eu, ar spune unii... :banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cum draq ai rupt ambele scarite?

 

kuxi

pai cu partea stanga m-am izbit in porcoshenie(schimbator, scaritza, una bucata oglinda) si cu partea dreapta de asfalt (scatitza, stop, maneta frana si cablaraie)...ghidonul la mijloc... :D

 

am stat pe la urgentza vreo 2 ore la radiografie si ecografie... :banana: ...sunt ok...doar o retzeta kilometrica cu unguente si pilule...la 5 dimineatza deja faceam dosarul de dauna...sh'acu forez dupa piese... :banana:

 

aveti idee pe unde se poate repara in conditii "umane"?...rca-ul aluia e la omniasig, daca ajuta...sau merge varianta de regie proprie?....si gata, ca deja ies din topic... :banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...