caty Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 ast ocazia sa intalnesc pasionati de enduro..in special din iasi..si daca sunt fete mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 0721535377 orestte cunosc traseele din jur f bine avem si trupa destul de buna fete in curand momentan doar baeti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caty Postat Iunie 11, 2006 Autor Share Postat Iunie 11, 2006 cool abia ast...o sa urmaresc fiecare miscare..poate prind cate ceva...oricum enduro am vazut in iasi...dar sa fie fata care sa o conduca nuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 la sf sapt acesteia iesim da un semn de pe acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caty Postat Iunie 12, 2006 Autor Share Postat Iunie 12, 2006 scuzati claritatea...el e zuzu pe care sper sa-l cunosc cat mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 scuzati claritatea...el e zuzu pe care sper sa-l cunosc cat mai bine. zuzu??? e o Mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caty Postat Iunie 12, 2006 Autor Share Postat Iunie 12, 2006 nup e un suzuky dr 400 ..de ce crezi ca e pus la enduro?!!si zuzu ca e mai un ic..toti zic suzi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 nup e un suzuky dr 400 ..de ce crezi ca e pus la enduro?!!si zuzu ca e mai un ic..toti zic suzi.. Bine...atunci scuze de la zuzu...hehe...oricum e o vaca veche...dar intradavar e un bike de enduro...pentru un fel de enduro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 Bine...atunci scuze de la zuzu...hehe...oricum e o vaca veche...dar intradavar e un bike de enduro...pentru un fel de enduro. e o vaca veche dar nebuna... ..Am vazut bike-ul si e tare nervos pentru varsta si statura lui...deci...facea cu doua persoane pe el si alea cam voluminoase ..sa o stapanesti sanatoasa Cali si asfalt uscat....( asta e pt noi...) tie un drum cat mai mlastinos si cum vrei tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caty Postat Iunie 12, 2006 Autor Share Postat Iunie 12, 2006 atat timp cat ''vaca da lapte '' e buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 permis este?....daca este e foarte bine....daca nu ia-l si multe drumuri cu zuzu vezi sa n-o rupi pe coclauri ca s-ar putea ca vaca ta sa dea lapte praf bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caty Postat Iunie 13, 2006 Autor Share Postat Iunie 13, 2006 permis este?....daca este e foarte bine....daca nu ia-l si multe drumuri cu zuzu vezi sa n-o rupi pe coclauri ca s-ar putea ca vaca ta sa dea lapte praf bafta merci voi avea mare grija de zuzu..permis...inca mai tb sa ast...voi da si pt B ne mai auzim...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 daca are doar kik starter mai degraba stai acasa sau pe asfalt in teren cam greu te vad dand la pedale in pozitii nasoale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 nu "prea" ti-am vazut motorul prin oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 (editat) daca are doar kik starter mai degraba stai acasa sau pe asfalt in teren cam greu te vad dand la pedale in pozitii nasoale deci numai aia care au electric au voie sa se dea prin paduri... hmm.. nu stiam ca asta inseamna enduro. oricum omu crede ca asta e forum de matrimoniale asa ca nu mai conteaza. Editat Iulie 5, 2006 de Treijumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caty Postat Iulie 6, 2006 Autor Share Postat Iulie 6, 2006 nu "prea" ti-am vazut motorul prin oras poate daca treci prin tatarasi....ai sa-l vezi..deocamdata nu l-am scos decat prin preajma..si desigur nu am condus eu(dupa cum am specificat nu am permis ,deocamdata pasagera)daca esti curios de ce nu ies in oras cu el mai multe detalii iti pot oferi at cand vin in fundatie.bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 pai hai in fundatie sa planuim o tura de enduro nr meu ihl ai in profil apropo iesim mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caty Postat Iulie 11, 2006 Autor Share Postat Iulie 11, 2006 pai hai in fundatie sa planuim o tura de enduro nr meu ihl ai in profil apropo iesim mai multi iti trimit un pm..ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan R Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 zuzu iti va ramane numele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caty Postat Iulie 25, 2006 Autor Share Postat Iulie 25, 2006 zuzu iti va ramane numele nu prea am avut ocazia sa admiram motorul cand ati ajuns in fundatie ..va urez bafta si poate o sa-l revad in cursul ac sapt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan R Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 Draga Zuzu la ce motor te referi? Si, nu inteleg inca un lucru: vorbesti la plural sau folosesti pronumele de politete ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caty Postat Iulie 27, 2006 Autor Share Postat Iulie 27, 2006 Draga Zuzu la ce motor te referi? Si, nu inteleg inca un lucru: vorbesti la plural sau folosesti pronumele de politete ? ''nu prea am avut ocazia sa admiram motorul ''- probabil e evident ca nu vin singura in fundatie ci insotita de amici ,cu care stau cateva ore bune. Ma refer la Ktm,singurul pe care l-am zarit at cand am reusit sa-mi fac aparitia prin fundatie,am banuit ca este a-l dumneavoastra...'' va urez bafta ..'' da, fol pronumele de politete...inca nu-mi permit sa nu le folosesc. o saptamana cat mai frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caty Postat August 21, 2006 Autor Share Postat August 21, 2006 zuzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 hai zuzu reincepe anotimpu de enduro cross , ti-am mai zis pe dealuri nu trebe permis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caty Postat Septembrie 2, 2006 Autor Share Postat Septembrie 2, 2006 abia imi revin dupa cazatura /arsura pe care am capatat-o la intrunire recunosc inca mai am de lucru cu comenzile..pana at cuminte..este timp.tin la sanatatea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate