mih Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 Salut , Pentru weekendul 3-4 aprilie se vrea o tura de dezmortire si nu numai pana la vecinii nostri Bulgari. So, ne inarmam cu oua, vin si cozonac dis de dimineata si ne dam intalnire la ora 8 in OMV-ul de la City Mall . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nilsus Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 (editat) Mergem, clar ca mergem. Putem sa consideram excursia asta dezmortirea oficiala de primavara sau un antrenament ca pentru Turcia. Mihule.. pana atunci avem si statiile de emisie-receptie puse la punct. Iti dai seama ca daca tot e Pastele iti povestesc in statie tot drumul de oua ? Hai ca o sa fie frumos, iti spun si de miei... Editat Februarie 28, 2010 de Nilsus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 Foarte tare Vreau si eu dar am nevoie de partener de camera, cazarea costa, deci cine se stie sa dea un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nilsus Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 Pai asta cu cazarea o decidem acolo... adica vom fi oricum mai multi, vedem care cu care ne 'cuplam' la cazare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 Pai asta cu cazarea o decidem acolo... adica vom fi oricum mai multi, vedem care cu care ne 'cuplam' la cazare. Suna intaresant hai SUS cu topicul nu mai sunt amatori ? ?? ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Martie 7, 2010 Autor Share Postat Martie 7, 2010 Suna intaresant hai SUS cu topicul nu mai sunt amatori ? ?? ? Intreaba-i si pe RO & Caty daca vor sa mearga;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 (editat) In primul rand: La multi ani Mih, sa ne traiesti, sa fi sanatos si sa te bucuri la maximum de viata ! In al doilea rand, Ro si Cati daca vor fi liberi vor veni cu siguranta, nici nu incape vorba. De-abia asteptam o iesire pe 2 roti. Sa vina o data vremea buna si weekendurile libere ca destinatii frumoase sunt destule !!!! Editat Martie 9, 2010 de bubucaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Martie 9, 2010 Autor Share Postat Martie 9, 2010 In primul rand: La multi ani Mih, sa ne traiesti, sa fi sanatos si sa te bucuri la maximum de viata ! In al doilea rand, Ro si Cati daca vor fi liberi vor veni cu siguranta, nici nu incape vorba. De-abia asteptam o iesire pe 2 roti. Sa vina o data vremea buna si weekendurile libere ca destinatii frumoase sunt destule !!!! Multumesc ptr urari , unele weekenduri libere se umplu cu nunti ...mama lor:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 LMA Posibil sa vin si eu dar doar pentru plimbare, ma intorc seara. Deh, Craciunul si Pastele se fac in familie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Martie 10, 2010 Autor Share Postat Martie 10, 2010 Cred ca o sa zic pas la tura asta . Initial am vrut sa facem o tura inainte de Turcia dar se pare ca unii nu sunt de acord:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 Cred ca o sa zic pas la tura asta . Initial am vrut sa facem o tura inainte de Turcia dar se pare ca unii nu sunt de acord:( unii sau unele?:)esti sub papuc? hai in thassos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 unii sau unele?:)esti sub papuc?hai in thassos bai nu il mai corupe, s-a stabilit ca participantii de turcia sa ne vedem in jur de 1 aprilie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 (editat) Amatori de PASTE la bulbuci ? : /index.php?...0&start=170 Editat Martie 25, 2010 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate