alexbeone Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 Tura de acomodare cu utilajul si de ce nu, o sedinta foto ca sa avem material pentru depanat amintiri la batranete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoflix Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 felicitari pt noua achizitie. nu intelegeam ce motor e..... arata mishto! cat ii de mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 Pana la urma ce motor e? Ca nu am reusit sa-mi dau seama... Mesaj completat Acum am inteles. Daca mai sunt ca mine intrati aici si va lamuriti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 faine pozele! data aviatoare vin si io peace man! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate