bocosb Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 1. Imi suna ceva pe undeva pe cadru cand dau prin gropi sau e drumu mai accidentat. Cum pot depista, dau carenele jos si trag de toate sa vad ce misca? mai e vreo alta varianta? ca am tare muuulte carene 2. Am filtru de aer K&N si mi se pare ca-i cam murdar si e plin de ulei - se poate curata? cineva mi-a zis ca e cu ulei de la gazele de carter, ca are ceva furtun mic care baga aer de acolo in filtru - si cica are trebui reglate/rectificate supapele 3. Imi bazaie ceva intre 5-6000 de ture.. ieri i-am intins lantul, cam atarna p'acolo si nu mai bazaie asa tare - care poate fi legatura intre lant si turatie? se poate sa intre in rezonanta lantul de la turatie? Asta oricum il schimb peste vreo 2 sapt - vine un DID racing nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 Pot doar sa-ti raspund la intrebarea nr. 2: Daca ai filtru k&n din ala ce e garantan 1milon de mile intretinerea lui se face la intervale de 50.000~100.000 mile sau mai des daca e folosit in conditii off road. Daca tu esti cel care a cumparat si montat filtru nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme, daca asa a venit motorul cu filtru k&n si crezi ca e infundat si murdar poti sa-l cureti si sa-l ungi cu ulei din nou. Pt curatat : -se spala sub apa de la robinet cu jetul de apa invers sensului de circutului a aerului prin filtru. dupa care se usuca la aer comprimat. Dupa uscare se reunge cu ulei neapart ulei recomandat de firma k&n. Cam atat despre filtru. Pot doar sa-ti raspund la intrebarea nr. 2: Daca ai filtru k&n din ala ce e garantan 1milon de mile intretinerea lui se face la intervale de 50.000~100.000 mile sau mai des daca e folosit in conditii off road. Daca tu esti cel care a cumparat si montat filtru nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme, daca asa a venit motorul cu filtru k&n si crezi ca e infundat si murdar poti sa-l cureti si sa-l ungi cu ulei din nou. Pt curatat : -se spala sub apa de la robinet cu jetul de apa invers sensului de circutului a aerului prin filtru. dupa care se usuca la aer comprimat. Dupa uscare se reunge cu ulei neapart ulei recomandat de firma k&n. Cam atat despre filtru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Iunie 12, 2006 Autor Share Postat Iunie 12, 2006 pai motoru are numa 30.000 de km.. deci daca trebuie curatat numai la 50.000 mile (??!?) nu prea avea cum sa se murdaresca asa, si daca l-a montat proprietarul cand a cumparat motorul - sa fie ala uleiul care se da pe filtru? & 1.000.000 de mile garantie???????? aia e vreo 1.600.000 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 Filtru vine gata de folosinta, doar desfaci cutia si-l montezi, iar dupa 50.000 mile te uiti si-l cureti daca e nevoie. De aia costa cat 4 filtre originale, dar merita nu neaparat pt un + de putere ci si pt ca e pe viata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 Oameni buni ...50.000 mile....poate 5.000 Solutii pt intretinerea (curatare + spray uns) filtrului K&N gasesti pe louis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Iunie 12, 2006 Autor Share Postat Iunie 12, 2006 chiar e 50.000 mile.. m-am uitat pe site la k&n.. si garantia e de 1 mil de mile. Nu stiam ca am filtru de aer asa meseriash Btw, azi mi-am dat jos toate carenele de pe fata - sa vad unde-i sunetu. Cu care ocazie am observat ca imi cam curge ulei din telescopu dreapta fata. ii vreo 10 euro un semering la louis, nu-i bai. intrebare e: se poate sa imi sune telescopu ala? Altcineva mi-a zis ca poate imi suna etrierele de frana de pe fata, ca-s mobile.. PS: pt ala cu tiru cu nr de SB care era sa ma calce in seara asta in timp ce-l depaseam pashnic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate